Jump to content

O serijama

Featured Replies

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Joj, a meni to stoji na kompu jedno dva meseca i zaboravio na nju da je gledam...

брате како гради психологију, а тек космата јужњакиња 

Gledaću je narednih dana, verovatno dajem utiske do narednog vikenda...

Odgledao prve tri epizode Banshee, prezabavno!

Krenuo i ja da gledam Banshee, nakon vasih komentara. Spucao prvu sezonu za manje od dva dana. Sokantno dobra serija, do sada. :Hail:

Boli te uvo, sad te ceka res pecena cela druga sezona. Ja cekao da dovrsim istu pa da se koncentrisem na True Detective, spizdio skoro sve episode za vikend, sad cupkam i cekam 16h da zapalim kuci na finalne 2  :jerry:   Sledi Spacey. 

Edited by ducca

Ja imam isti plan. :lolol:

Jos 4 epizode iz druge sezone, a onda True Detective.

Je l gledao neko How to make it in America?

Dobra je, opuštajuća....

Ja nemam mnogo slobodnog rvemena, pa mi serije čije epizode traju do 30 min odgovaraju.

Ja sam upravo počeo drugu sezonu, uopšte nije loše. Mogu da sačekam malo pa da gledamo zajedno :naughty:

Hahahhahah... :lolol:  Može, može.... ja još uvek na trećoj, ali evo još danas ću da požurim...

The Good Wife

Season 5, Episode 15

Dramatics, Your Honor

^_^

Šok epizoda

Druga je vec bolja, ja cu definitivno nastaviti.

from dusk till dawn je jedan užas.

od kvaliteta, ne po žanru.

touch of cloth iz poslastičarnice čarlija brukera. parodija na britanske krimi drame. ima dve "sezone" od po dve epizode i treća (sezona) se očekuje. uživancija!