Jump to content

O serijama

Featured Replies

Topla preporuka za Dont Trust the B in the Apartment 23, Revenge, American Horror Story Coven, GCB (za one koji je jos nisu odgledali).

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

el zna neko kad ce druga polovina sezone gud vajfa?
Izasla 05x11, jedino sto malo prevodi idu teze ali strpljen spasen...U 12 izvode neki marketinski zez sa Springstinom pa mu je singl sa albuma ukljucen u seriju...

Ja juče gledao 11 epozodu i našao titl odličan. Engleski doduše.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

fala. skidam.

True Detective na osnovu prve 4 (od 8) epizode zaradio cist A od Sepinwalla. Uzbudjen sam.

True Detective na osnovu prve 4 (od 8) epizode zaradio cist A od Sepinwalla. Uzbudjen sam.
Stvarno, jel to počelo? Ne vidim da ima da se pazari
+1Koliko sam video trebalo bi da krene 12.01.
+1Koliko sam video trebalo bi da krene 12.01.
Kriticari dobijaju epizode ranije da bi napisali kritiku pre nego sto serija krene da se emituje. Krece dvanaestog, da.

Odgledo Mirandu. Sramim se priznati, ali uživao sam družeći se sa girly humorom.

Digoh se na temu da podelim uzbudjenje skorom premijerom True Detective, ali vidim kasnim debelo :PMada naslov mi nesto nije najsrecniji, zvuci kao da su odabrali prvo sto je ikome palo na pamet.

Edited by ducca

Jeste li gledali Intelligence? I nije nešto inteligentno...

Znači, akcenat je na autentičnosti?

Vratio se Banshee, čisto da podsetim. :)