Lrd Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 kakav je ovaj Marvels SHIELD? Vredi li da trošim vreme ili ne?To je vrlo subjektivno. Meni je super i ložim se i redovno gledam, ali ljudima je uglavnom šit i smaranje.
gagorder Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Ako nisi gledala, najtoplija preporuka za Boss.počeli sinoć, prve dve epizode, hvala !!!
Turnbull Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 E, uskačem i ja u Boss train. Obožavam Kelsija Gramera, a i čujem da je serija super!
Lrd Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Ima i topik negde o Bossu, samo ne znam tačno gde. Odlične su obe sezone.
Ajant23 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Pogledao Death Comes to Pemberley, ekranizaciju krimi nastavka Gordosti i predrasuda, emitovana praznično pre sedam dana, prilično gledljivo, ko to voli da gleda. Lično, ja onako, ali fino ide uz praznike...
Bane72 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Rej Donovan bat nema dalje, možda i ima al me mrzi da tražim...
ducca Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Juce iskoristio day off da overim skoro celu prvu sezonu Sopranovih, nisam ih gledao mislim cele 2013...
belch Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Pogledao Death Comes to Pemberley, ekranizaciju krimi nastavka Gordosti i predrasuda, emitovana praznično pre sedam dana, prilično gledljivo, ko to voli da gleda. Lično, ja onako, ali fino ide uz praznike...Super, nisam znala da su ekranizovali, bas cu da skinem i pogledam, posto sa knjigom nisam uspela daleko da odmaknem.Hvala na preporuci
kud u maglu Simoviću Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 spisak tv premijera za novu sezonu
luba Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Super, nisam znala da su ekranizovali, bas cu da skinem i pogledam, posto sa knjigom nisam uspela daleko da odmaknem.Hvala na preporucinije ti se svidela p.d james? c.c.c.pogledala sam prvu, vise nego zadovoljava. hvala sto si je pomenuo, ajante, ne bih ni videla inace.
belch Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 nije, previše mi je opisa događaja i likova iz originalne knjige, i prespora radnja za tu vrstu naracije.dočim je serija sasvim gledljiva
Alis Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Pogledao Death Comes to Pemberley, ekranizaciju krimi nastavka Gordosti i predrasuda, emitovana praznično pre sedam dana, prilično gledljivo, ko to voli da gleda. Lično, ja onako, ali fino ide uz praznike... kako je meni ovo promaklo... a ima i knjiga. to se mora gledati. još i metju rajs...
darling Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 el zna neko kad ce druga polovina sezone gud vajfa?
deeps Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Za sad ima raspored za naredne dve epizode. 05.01 i 12.01.
Alis Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Odgledala Death comes to Pemberley. odlična. dobro napisano, odglumljeno. izabrali su predivan set za pemberleyjedina mana, kasting za Elizabet. glumica jako neprivlačna za oko, kolko god se trudila nisam mogla da je svarim. lizi benet bi morala da bude šarmantna i privlačna, ako ne klasično lepa
Recommended Posts