December 28, 201311 yr kakav je ovaj Marvels SHIELD? Vredi li da trošim vreme ili ne?To je vrlo subjektivno. Meni je super i ložim se i redovno gledam, ali ljudima je uglavnom šit i smaranje.
December 30, 201311 yr Ako nisi gledala, najtoplija preporuka za Boss.počeli sinoć, prve dve epizode, hvala !!!
December 30, 201311 yr E, uskačem i ja u Boss train. Obožavam Kelsija Gramera, a i čujem da je serija super!
January 2, 201411 yr Pogledao Death Comes to Pemberley, ekranizaciju krimi nastavka Gordosti i predrasuda, emitovana praznično pre sedam dana, prilično gledljivo, ko to voli da gleda. Lično, ja onako, ali fino ide uz praznike...
January 3, 201411 yr Juce iskoristio day off da overim skoro celu prvu sezonu Sopranovih, nisam ih gledao mislim cele 2013...
January 3, 201411 yr Pogledao Death Comes to Pemberley, ekranizaciju krimi nastavka Gordosti i predrasuda, emitovana praznično pre sedam dana, prilično gledljivo, ko to voli da gleda. Lično, ja onako, ali fino ide uz praznike...Super, nisam znala da su ekranizovali, bas cu da skinem i pogledam, posto sa knjigom nisam uspela daleko da odmaknem.Hvala na preporuci
January 3, 201411 yr Super, nisam znala da su ekranizovali, bas cu da skinem i pogledam, posto sa knjigom nisam uspela daleko da odmaknem.Hvala na preporucinije ti se svidela p.d james? c.c.c.pogledala sam prvu, vise nego zadovoljava. hvala sto si je pomenuo, ajante, ne bih ni videla inace.
January 3, 201411 yr nije, previše mi je opisa događaja i likova iz originalne knjige, i prespora radnja za tu vrstu naracije.dočim je serija sasvim gledljiva
January 3, 201411 yr Pogledao Death Comes to Pemberley, ekranizaciju krimi nastavka Gordosti i predrasuda, emitovana praznično pre sedam dana, prilično gledljivo, ko to voli da gleda. Lično, ja onako, ali fino ide uz praznike... kako je meni ovo promaklo... a ima i knjiga. to se mora gledati. još i metju rajs...
January 6, 201411 yr Odgledala Death comes to Pemberley. odlična. dobro napisano, odglumljeno. izabrali su predivan set za pemberleyjedina mana, kasting za Elizabet. glumica jako neprivlačna za oko, kolko god se trudila nisam mogla da je svarim. lizi benet bi morala da bude šarmantna i privlačna, ako ne klasično lepa