mammy two shoes Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Jel gledao neko Mob City?ja sam gledala i dopalo mi se, što i nije neka preporuka, jer mi je ukus po pitanju serija diskutabilan. svidelo mi se jer sam momente očekivala da se od nekud pojavi filip marlou.
Mil@n Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Pošto pročitah knjigu o istima, gledam ponovo mućke.
ivy Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 ja ponovo gledam Black Books http://www.imdb.com/title/tt0262150/ znaci boli me stomak od smeha
steins Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 zašto niko nije najavio da je ovo kraj serije Burn Notice???
Milosh76 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 I na kraju Blacklist nije ispao bas toliko los, koliko se cinilo na pocetku. Naravno, postoji zavera nemerljivih dimenzija, ali sta drugo ocekivati od originalnih americkih scenarista?
keksi krem Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Hello Ladies je odlicna serija, a Stephen Merchant je car...
Aineko Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 miss fisher's murder mystery - definitivno se izdvojilo kao hit godine u nasoj kuci.
Mauci Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Hello Ladies je odlicna serija, a Stephen Merchant je car...+1
DrIlic Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 American Horror Story Coven je super serija. Ide veceras na regionalnom Fox-u oko 22.50 .
ivy Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 (edited) dajte neki brit humor..moze i neki old school..meni nista ovo hbo moderno nije smesno Edited December 16, 2013 by ivy
Vapad Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 @mauci: gledam upravo The Moaning Of Life, Karl je legenda, nisam znao da su radili i treću sezonu Idiot Abroad@ivy: zavisi šta voliš i šta si gledala te šta očekuješ - mućke, alo alo, folti tower, pajtonovci, crna guja, IT crowd, tanka plava linija, da ministre, men behaving badly, zeleno krilo, jeste li usluženi, liga džentlmena, Alan Partridž (ima novi film?), parovi..hm...apsolutno fantastične...beni hil....Možeš da pokušaš i panel emisije, tu su jaki isto, mock the week od početka, whose line is it anyway, QI, have I got news for you...
ivy Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 jao jeste,panel emisije..ja to uvek zaboravim,to je smešno a nisam ih gledala mnogo..kul,hvala :)@nemoderisanihvala.kul je serija ali mi se sad gleda nešto smešno na prvu loptu,takoreći odmah a za ove treba malo zaleta :)
Vapad Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 pogledaj i would i lie to you, sedma sezona a sada je počeo i was it something i said, ide i Russell Howard's good news, koji nije panel ali je relativno ok.
Recommended Posts