Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Kao kroz maglu se secam svojevremeno pljuvacine za Spartakus: Blood and Sand. Uhvatih nocas na AXN jednu epizodu (negde sredina 1. sezone) i deluje mi gledljivo... :blush: Ima li ko da je ispratio celu seriju, vredi li skidati?

Posted

Sad sam pogledao League S05e09. Za koliko klasa je to bolja epizoda od onih u kojima se Rafi ne pojavljuje.Nadam se da nisu bas toliki idioti da ga stvarno ubiju.

Posted
Kao kroz maglu se secam svojevremeno pljuvacine za Spartakus: Blood and Sand. Uhvatih nocas na AXN jednu epizodu (negde sredina 1. sezone) i deluje mi gledljivo... :blush: Ima li ko da je ispratio celu seriju, vredi li skidati?
ima, vredi. prva sezona i prequel odlicne, druga nako nja nja, poslednja odlicna.
Posted

Sve što mogu da kažem je a man a plan a canal panama!Odnosno, da ne koristim pleonazam i govorim "hvala lubi na još jednoj besprekornoj preporuci", reći ću samo da je Middleman potpuni spektakl! Sjajna popkulturna satira puna emocija koja nas vezuje za likove. Kao neki naduvani sentimentalni Džos Vidon. Em smejanje, em relaksacija, em ti likovi postanu pravi prijatelji u roku od dve epizode.Nažalost, još jedan zaboravljeni biser otkazan posle prve sezone.Hvala, lubo! :Hail:

Posted

odgledah pilot Uspavane doline - meni se dopalo.

Posted

na hrtu sinoc pocela treca sezone obrazovne serije borgen. gledam tako ja brigite, a sve vreme mi se prividja boris tadic..

Posted
Sve što mogu da kažem je a man a plan a canal panama!Odnosno, da ne koristim pleonazam i govorim "hvala lubi na još jednoj besprekornoj preporuci", reći ću samo da je Middleman potpuni spektakl! Sjajna popkulturna satira puna emocija koja nas vezuje za likove. Kao neki naduvani sentimentalni Džos Vidon. Em smejanje, em relaksacija, em ti likovi postanu pravi prijatelji u roku od dve epizode.Nažalost, još jedan zaboravljeni biser otkazan posle prve sezone.Hvala, lubo! :Hail:
si procitao i stripic?sad jos da odgledas angel of death mog momka brubejkera, i onda nista vise nema da se gleda.
Posted
si procitao i stripic?sad jos da odgledas angel of death mog momka brubejkera, i onda nista vise nema da se gleda.
Nisam stripić, ne može tamo verno da se prenese šarm moje devojke Dub-Dub.Skidam Angel of Death čim dođem kući. Jedva čekam.
Posted

ako ne nadjes, javi se u biblioteku, secam se da ga nije bilo po torentima. ali treba da procitas stripic.

Posted

krenuo da gledam Twin Peaks, opet.u eri hiperprodukcije raznog treša, ovo mu dođe poezija.http://www.youtube.com/watch?v=SwvSFOEfHJE

Posted
Paranormal Witness - meni ovo skroz super :unsure:. Narocito prva sezone i neke epizode iz druge. ja sam ghost stories dzanki, pa mi je ovo, sto se izvedbe tice, bas fino.