Jump to content

O serijama

Featured Replies

jes taj :)

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Ko je voleo Bad Girls, trebalo bi da voli i Hell on Wheels...Slistio 30 epizoda za 4 dana...

da li ste možda gledali švedsku krimi fantastiku, glavni lik, farmer, krene da se dopinguje nedovoljno ispitanim serumom za bikove i dobija neke supermoći? mislim da se i zvala bik ili tako nešto...al sad ne mogu da nađempre par godina se pojavio trejler, znači tada se emitovala

Key and Peele su odlicni. Mozda samo malo preteruju sa rasnim humorom.

Brickleberry sašiva! Kakvi su to idioti.

Almost Human E02 i E03Stereotipi i klišei, albanski otimači i nakatomi plaza scenario. Gledljivo.

izašao titl Dr Who specijala,cupkam već dva dana i čekam..i dočekam,ha!!!

Gledam ponovo Father Ted. Nekako mi je jos mnogo bolji nego kad sam ga prvi put gledao.

Zavrsio se Poirot :Hail: kome treba prevod, ima i toga na prijevodi-online

Edited by Milosh76

Ostao sam dužan da kažem da je Blacklist ipak manje-više okej za mejnstrim seriju za najšire pučanstvo. Ništa spektakularno, ali gledljivo, a ima i dobre gest starove koji umnogome dižu kvalitet serije. Ko nema ništa pametnije, a voli trilere i krimiće za opuštanje, može da proba.

Marion Mazzano (2010)Da li je ovo iko gledao? Francuska serija, ni engleski titlovi nisu prisutni, a slučajno sam video da je daje večeras RTV 1 u 20:10, deluje mi zanimljivo...

Sada sam pogledao prvu, slabo je ovo i to prilično...

Poruke od ovih Comedy Channel zahebanata geoblokiranim Ozijimaboom.jpgvegem.jpg

Šta vas boli uvo vi ste jedini ovo dali na DVD-ju -> "100 Centre Street" ...Naravno, vama RIP i dalje konotira jedino sentimentalni osvrt na preminulog, nipošto slavljenje još jednog načina života na www-u...

WTF ti pričaš?