Vapad Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Gledao sam pilot i drugu kada je izašlo, bilo relativno ok, pa onda u trazenju serije pre neki mesec vidim da još ide i odgledam pola prve sezone, dobra je za svaki dan po par, ali ako zaboraviš da je gledaš neće ti nedostajati.
Lrd Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Gleda li neko Hawaii Five-0, mogu li se nadati nekoj simpa bezmozgovnosti, ili...?Javi kako je. Ja sam hteo da gledam kad sam čuo da se Bumerka pojavljuje u bikiniju, ali se nisam odvažio.masters of sex je skroz superSvi to govore.
Tinman Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Gleda li neko Hawaii Five-0, mogu li se nadati nekoj simpa bezmozgovnosti, ili...?Gledam ja, svakako se gleda bez ukljucenog mozga. Sluzi za popodnevni odmor i dremku.
Filipenko Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Fala vi na utiski! Skinuh prve tri sezone, pa ću videti kakvo je. Inače, baš tako nešto kako ste opisali mi i treba :)
Vapad Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 evo ja nastavio sada, i lepo ide, 6 epizoda u cugu, kakva ravna gora kakvi bakrači, sunce more i krv.
salerokada Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Jel' gleda neko Shameless?Meni je super.Ovo je američka verzija, britanske serije.Kada je krenulo delovalo mi je kao da ameri ne umeju da se snađu u dočaravanju britanskog humora, ali mi je posle taj utisak utihnuo i postalo je zanimljivo.Skoro svi likovi odlično glume, a i zaplet je dobar.Preporuka.
deeps Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 (edited) Gleda se Shameless ovde uveliko.Čak sam bio ubedjen i da ima svoju temu, ali izgleda da smo ipak samo na ovoj temi davali utiske o njoj.Prelistaj topic tamo negde kad se prikazivala ili search-uj shameless. Edited November 11, 2013 by deeps
Feindouno Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Koliko je samo uzasan CSI sa Tedom Densonom
salerokada Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 @deeps: Aha, nađoh. Komentari su iz februara, marta.Ja nemam pojma kada se emituje, ja sam skoro počeo da gledam.Ovo do sada je super. Mada, malo sam zavirio u komentare na imdb-u za britansku seriju i video sam da su tamo počeli da uvode neke druge likove u nekoj 4-5 sezoni, a Galageri su zapostavljeni. To će biti sranje :(
Lrd Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 (edited) Dragi dežurni svegledači, kakav je Ravenswood? Ima li bar maaalo horora? Nisam nešto preterano zahtevan, redovno gledam Vampire Diaries, ali ne i onu dečiju horor seriju. Također, čitam da je to spin of Pretty Little Liars , er ima tu išta?edit: Sad sam nešto bacio pogled, pa video da ima tušta i tma nekih horor serija ili ono što sad prolazi za horor, pa gledao li je iko šta? Išta za preporučiti? Vidim Bates Motel dobio drugu sezonu, er treba da se gleda to? Edited November 13, 2013 by Lrd
gagorder Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 je l gledao neko the fall, priča li se negde o tome?
Recommended Posts