Jump to content

O serijama

Featured Replies

Znam, našao. :thumbsup: Thank y'all good people!

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Broen krece na HRT-u u 2 ponedeljak, u terminu GOT pretpostavljam, dakle 21:40.Dobri su, bas su krenuli da pustaju serije koje sam uvijek zelio da gledam a bio lijen da ih skidam.

Thank y'all
Texas forever ;)
Homefront, scenario Silvester Stalone :Hail: , glavna uloga Dzejson Statam pocinje sa emitovanjem krajem godine.http://youtu.be/tjSOj8b804U
Texas forever ;)
South Carolina ;)

Javio vec na maticnoj temi ali ajde i ovde, poceli su da prikazuju Justified na Pinku 2. Treca epizoda upravo tece™.

Javio vec na maticnoj temi ali ajde i ovde, poceli su da prikazuju Justified na Pinku 2. Treca epizoda upravo tece™.
Mislis "Givensovu pravdu" :D

Fino su se snasli, bolje tako nego samo Pravda :D

Kriva si po svim tačkama što kasnim sa poslom jer sam noćas gledala 3 epizode zaredom. A i večeras ću druge 3, gora sam nego kad jedem celu čokoladu , i serije moram da zgutam u cugu. Cementiram Lubinu ocenu ^_^ Džejson :wub: Engleski glumci u celini i celosti :wub: U čemu je štos da u BBC serijama ljudi blistaju i u najepizodnijim epizodicama.
eh, pratim ja dzejsona od ranih dana. najdrazi mi je u state within i u awake, ali se ona prerano zavrsila :(
Homefront, scenario Silvester Stalone :Hail: , glavna uloga Dzejson Statam pocinje sa emitovanjem krajem godine.
To je film, a ne serija :)

Da, izvinjavam se... :frust:

eh, pratim ja dzejsona od ranih dana. najdrazi mi je u state within i u awake, ali se ona prerano zavrsila :(
Ovo neće na dobro da izadje , po mene :cry: ostala mi je još poslednja epizoda i sad se bijem po prstima da ne tražim i ova 2 komada koja preporučuješ . Zaboraviću da sam naslove i videla, bar neko vreme :(

Awake slobodno, pošto je prvi deo sezone sranjkav, tako da je vrlo smanjena opasnost. A State Within mora da se gled au svakom slučaju.

A State Within mora da se gled au svakom slučaju.
Jeftino smeće... Mada, ima svojih kvaliteta...