Buck Naked Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 (edited) Ma kakve male doze, hedonizam i renesansa.Ti si garant od onih što najbolje zalogaje ostavlja za kraj. A ja takve prve gutam. Edited June 14, 2009 by Buck Naked
nbg4ever Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Pokusavam, ali redovno se zajebem :( Zilavo parce snicle, gorak kikiriki, budjava jagoda,... Bolje da nisam ni jeo
nbg4ever Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 E jeb'ga, tamni vilajet je to. Pogledaj sad kajaces se, pogledaj kasnije kajaces se. Then again, Sajnfeld i Mucke se ne lade. Nikada!Ovo ostalo mi nije zao da progutam u jednom zalogaju.
kovik Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 (edited) Gleda li ko Mad Men? Kreće season 3 u Avgustu, te sam se iznova naložio. Edited June 15, 2009 by kovik
Filipenko Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ajde ako neko može da pomogne, šta nas očekuje ovog leta od novih ili od returning serija, ako postoji neki link ili spisak? Baš mislim na leto, izeš ako počinje tamo u oktobru. Trenutno jedino Burn Notice ide od kvalitetnih stvari, ali mi je malo Majkla Vestena da zadovolji kompletnu žudnju™.
mandingo Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Pocela je 2. sezona true blood... Entourage pocinje 12 Jula. To je otprilike to... za leto.
Filipenko Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ah, i True Blood je krenuo, fala za info. Zna li se kada će Dexter?
Filipenko Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Brate™...Znači, do kraja leta pratim dve serije...Burn Notice i True Blood.Prokletinje, sad se setih još jedne stvari - Sons Of Anarchy. A i to će tek od septembra da startuje.Dotle, evo nečega britanskog: Occupation Basra, southern Iraq, 2003. Crammed inside a Warrior armed troop carrier, bullets and RPGs exploding around them, three British soldiers head into a hostile part of the city – and a world descending into chaos.When they emerge from their vehicle, their lives spiral out of control. Their fates – and the destiny of Iraq itself – become inextricably linked and, united in war, the three men, and their friendships, are torn apart during the peace that follows.Dakle, klasična britanska ljigavost. Prva epizoda se emituje sutra, u utorak.
gervasius twinkleminkleson Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 pogledao jednu epizodu gossip girl. opravdano se postavlja pitanje - zasto? zasto bi se iko izlagao toj ljigavosti :puke:gore od one tree hill.
Frank Pembleton Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Homicide, al u malim dozama. A Sajnfelda, rasipnici jedni, gledajte po sezonu dve godisnje. A ne da sve sprcate u mesec dana Ah H:LOTS neprezaljina serija...Retko skoro nemoguce naci ceo serijal preveden....A originalno pakovanje je tako...
gervasius twinkleminkleson Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 poceo sam sa entourage. ok je, mada mi nije bash toliko dobro koliko je ovdje hvaljena. doduse, mozda postane, tek sam 5 epizoda pogledao. onaj glumchev agent [nisam josh popamtio imena likova] je ubjedljivo najbolji lik, ostali su mi 'nako
Arkadija Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 (edited) pogledao jednu epizodu gossip girl. opravdano se postavlja pitanje - zasto? zasto bi se iko izlagao toj ljigavosti :puke:gore od one tree hill.Ako si uspeo da odgledaš celu epizodu, svaki ti čast. Ja nikada nisam uspela da se na obe imenovane serije zadržim duže od 30 sekundi.Ali najtragičnije je što su te serije gledanije od čega god hoćeš i snimaju se u nedogled.Čula sam da će i Gilmor girls da imaju spinoff, kao nešto se vraćaju u mamine tinejdžerske godine tj. u osamdesete. Ne mogu da zamislim veći preseraj. Edited June 18, 2009 by Arkadija
Recommended Posts