Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
lrd, izgleda da ima i peta epizoda, ali ne znam da li će biti emitovana sledeće nedelje.
Hvala, pogledaću imdb. Ionako imam Orgrimar da oslobađam.
Posted

Sad gledam neki Modern family maraton na fox i nije to uopšte loše za razbibriguPoslato sa WC šolje by BVK

Posted
Ja sam iz nekog, samo meni znanog razloga, odgledao sva tri serijala Justified-a.I dalje stojim pri izjavi da sam gledao đubre. Sramno je porediti ga sa Wire-om ili Breaking Badom, mislim da je Selo gori i baba se češlja bolja serija od toga. Sulejman.
Odgledaj i četvrtu, možda se predomisliš.Ako ne, do tebe je :P
Posted (edited)
Ja sam iz nekog, samo meni znanog razloga, odgledao sva tri serijala Justified-a.I dalje stojim pri izjavi da sam gledao đubre. Sramno je porediti ga sa Wire-om ili Breaking Badom, mislim da je Selo gori i baba se češlja bolja serija od toga. Sulejman.
Mislis, sramno je porediti telenovelu zvanu Breaking Bad sa Wireom i Justified? Slazem se :P Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

pogledala sam prvu epizodu nove serije serangoon road. limunanicatm, ali ima sve šta treba, samo na drugom kraju sveta: cija, privatni detektiv, špijuni, kurve, vojnici, trandže, ljudi žabe, pucnjava, tuča, jurnjava, valjuškanje sa ženskinjem ispod mreže za komarce, kosooke lepotice, kockari. ja ću ovo gledati. istina je da pratim i SAO, a gledala sam i banši, što će reći da moji kriterijumi nekad i nisu nešto sa čime bi se pametan stvor dičio.

Posted
pogledala sam prvu epizodu nove serije serangoon road. limunanicatm, ali ima sve šta treba, samo na drugom kraju sveta: cija, privatni detektiv, špijuni, kurve, vojnici, trandže, ljudi žabe, pucnjava, tuča, jurnjava, valjuškanje sa ženskinjem ispod mreže za komarce, kosooke lepotice, kockari. ja ću ovo gledati. istina je da pratim i SAO, a gledala sam i banši, što će reći da moji kriterijumi nekad i nisu nešto sa čime bi se pametan stvor dičio.
Bogami, sviđaju mi se sastojci, kakva god da je.
Posted

Iskoristio sam 1 slobodno vreme da konačno počnem Veroniku Mars i stvarno su PPP mudraci bili u pravu: odlična je serija, a ne postoji dovoljan broj wubova za Kristinicu™. Jedina zamerka za prvu sezonu (koliko sam pogledao) jeste akcioni kraj prve sezone. Jedva čekam drugu. :wub:

Posted

Odgledao sam prvu epizodu nove serije po imenu Atlantis i prvi utisak je - papazjanija.

Posted
:DSHIELD not my cup of tea, blago rečeno.
Greska, serija je u rangu Wire, Homicide I sl.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Posted
Greska, serija je u rangu Wire, Homicide I sl.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
:D :PNisam ja ni očekivao mnogo ali opet, bolja je čak bila i ona od pre neku godinu gde neki debeli sredovečni otac dvoje dece postaje flash, što su je ukinuli na pola sezone.Btw, dads pogledao drugu i tu ći stati, mom, pogledaću drugu.Da li je neko gledao The Crazy Ones?Michael J. Fox.Show možda vredi overiti.Idemo dalje, lepa jesen :)
Posted

Upravo ide na AXN-u neka Švedska serija o robotima, mislim da se zove Pravi ljudi. Meni deluje sasvim OK, mada nemam pojma od koje epizode sam se ukjljučila. Jel neko gledao i jel čemu?

Posted

Nabasao sam slučajno na vrlo obećavajući politički nekorektan crtani po receptu Simpsonovih i Family Guya, samo bez family momenta:Brickleberry-post.jpg?1348659406Odgledao epizodu, ostale se skidaju ali već se vidi da je dobro. Junaci su šumski rendžeri i njihov usvojeni medvedić. Odmah seks, rasizam, seksizam, silovanje, pedofilija i ostale smešne stvari!

Posted
Upravo ide na AXN-u neka Švedska serija o robotima, mislim da se zove Pravi ljudi. Meni deluje sasvim OK, mada nemam pojma od koje epizode sam se ukjljučila. Jel neko gledao i jel čemu?
Hvala na podsecanju! To je ovo: http://www.imdb.com/title/tt2180271/?ref_=sr_1 Uhvatila sam pre nekoliko meseci dve epizode na TV-u, bilo mi skroz OK, pa sam prekinula da bih krenula ispocetka kad nadjem vremena i posle zaboravila. Tih par epizoda koje sam gledala uopste nisu bile lose, na osnovu njih mislim da vredi dati sansu. Ionako ima samo 10 epizoda za sada.Isla veceras i druga epizoda Bron-a. Meni losija nego prva, skoro sve vec znamo, ovim tempom ce da rese slucaj vec u sledecoj epizodi, a onda cemo u preostalih 7 da gledamo Martina kako resava privatne probleme i Sagu kako iz strucne literature uci kako da funkcionise u vezi. Ocekujem neki veliki preokret vec sledece nedelje.