Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

pratim sad emmy awards, sokirana sam:outstanding lead actor in a drama series: jeff daniels, the newsrooma supporting actor u istoj kategoriji iz boardwalk-a. boardwalk nisam gledala [mada bih eto, jer je kraj serije dala aaron paulu ili majku, zasluzeno u svakom slucaju], ali za jeff danielsa stvarno ne kapiram. :/jos ako dobiju za najbolju dramu, gnah.

Posted

Kreće The Blacklist. Nešto poput Hanibala Lektora i Klaris Starling iz Jaganjaca, samo što ovde nije serijski ubica nego tip koji je bio unutar terorističko-radikalnih elemenata...Tog tipa će glumiti Džejms Spejder, pa me serija zato zaintrigirala. Videćemo.

Posted

Jel neko gledao ovaj Zero Hour sto je sinoc poceo na Foxu :lol:Kakva prvoklasna budalastina, jebote.

Posted

Odgledao prvu epizodu (nisam ukapirao da će biti dve za redom) i mnogo se brzo radnja odvija za nešto što treba da bude .... tajnovito i spektakl u najaviMislim da će biti totalno bezveze...

Posted

Ja kupio (i odgledao) celu sezonu :frust:Ne znam dal' je gora priča ili kasting. Krš, zaobići u širokom luku.

Posted

E da, neko je pitao kako nam se čini Sleepy Hollow, mislim poručnik vasić. Gluplje ništa nisam gledao odavno.

Posted (edited)

Ja odgledala 5 minuta od prve Zero hour i zbrisala.Nikada nisam podnosila ćelavog sa unjkavim glasom :yucky:

Edited by Arkadija
Posted
Gluplje ništa nisam gledao odavno.
To je zato što nisi gledao Zero Hour.
Ja odgledala 5 minuta od prve Zero hour i zbrisala.Nikada nisam podnosila ćelavog sa unjkavim glasom :yucky:
'Goose' iz Top Guna jbt
Posted
'Goose' iz Top Guna jbt
Pa ni u tom filmu, jbt, zar je to akcioni heroj?
Posted (edited)

Ma slažem se, nego sam se frapirao kad sam otišao da pogledam gde je još glumio unjkavi ćelavac :lolol:

Kreće The Blacklist. Nešto poput Hanibala Lektora i Klaris Starling iz Jaganjaca, samo što ovde nije serijski ubica nego tip koji je bio unutar terorističko-radikalnih elemenata...Tog tipa će glumiti Džejms Spejder, pa me serija zato zaintrigirala. Videćemo.
Pilot OK, koka agentica malo meh, Spader očekivano odličan. Na listi za kupovinu. :thumbsup: Edited by historian
Posted

Ko prati, pocele sinoc nove sezone:NCISNCIS.LAPerson of Interest

Posted

2. epizoda "Brooklyn Nine-Nine" je tesko sranje. Vec 1. mi je bila bezveznjikava a u ovoj 2. ne znam da li su bila dva iole smesna momenta.Juce sam pogledao pilot "Mom", Anna Faris u glavnoj ulozi. Alt+F4 nakon nepunih 10 minuta.The Goldbergs necu ni da skidam, po opisu sam zakljucio da je govno :) Ako je neko skinuo neka podeli svoje utiske.

Posted
E da, neko je pitao kako nam se čini Sleepy Hollow, mislim poručnik vasić. Gluplje ništa nisam gledao odavno.
Ја одгледах и другу епизоду. Прети да буде опасан кемп, скоро у рангу Револуције. Количина глупости ме просто мами да наставим.
Posted

Pa jeste kemp, nisam video neku ambiciju da bude vise od toga. Ne znaci da je lose, mada jos nisam stigao da odgledam drugu epizodu.

Posted (edited)

Dizem ruke od Justified posle cetiri pogledane epizode. 8.7 na imdb :wacko:Verovatno cu da probam Whitechapel

Edited by katamaran