September 23, 201311 yr pratim sad emmy awards, sokirana sam:outstanding lead actor in a drama series: jeff daniels, the newsrooma supporting actor u istoj kategoriji iz boardwalk-a. boardwalk nisam gledala [mada bih eto, jer je kraj serije dala aaron paulu ili majku, zasluzeno u svakom slucaju], ali za jeff danielsa stvarno ne kapiram. :/jos ako dobiju za najbolju dramu, gnah.
September 23, 201311 yr Kreće The Blacklist. Nešto poput Hanibala Lektora i Klaris Starling iz Jaganjaca, samo što ovde nije serijski ubica nego tip koji je bio unutar terorističko-radikalnih elemenata...Tog tipa će glumiti Džejms Spejder, pa me serija zato zaintrigirala. Videćemo.
September 24, 201311 yr Jel neko gledao ovaj Zero Hour sto je sinoc poceo na Foxu :lol:Kakva prvoklasna budalastina, jebote.
September 24, 201311 yr Odgledao prvu epizodu (nisam ukapirao da će biti dve za redom) i mnogo se brzo radnja odvija za nešto što treba da bude .... tajnovito i spektakl u najaviMislim da će biti totalno bezveze...
September 24, 201311 yr Ja kupio (i odgledao) celu sezonu :frust:Ne znam dal' je gora priča ili kasting. Krš, zaobići u širokom luku.
September 24, 201311 yr E da, neko je pitao kako nam se čini Sleepy Hollow, mislim poručnik vasić. Gluplje ništa nisam gledao odavno.
September 24, 201311 yr Ja odgledala 5 minuta od prve Zero hour i zbrisala.Nikada nisam podnosila ćelavog sa unjkavim glasom Edited September 24, 201311 yr by Arkadija
September 24, 201311 yr Gluplje ništa nisam gledao odavno.To je zato što nisi gledao Zero Hour.Ja odgledala 5 minuta od prve Zero hour i zbrisala.Nikada nisam podnosila ćelavog sa unjkavim glasom 'Goose' iz Top Guna jbt
September 24, 201311 yr Ma slažem se, nego sam se frapirao kad sam otišao da pogledam gde je još glumio unjkavi ćelavac Kreće The Blacklist. Nešto poput Hanibala Lektora i Klaris Starling iz Jaganjaca, samo što ovde nije serijski ubica nego tip koji je bio unutar terorističko-radikalnih elemenata...Tog tipa će glumiti Džejms Spejder, pa me serija zato zaintrigirala. Videćemo.Pilot OK, koka agentica malo meh, Spader očekivano odličan. Na listi za kupovinu. Edited September 24, 201311 yr by historian
September 25, 201311 yr 2. epizoda "Brooklyn Nine-Nine" je tesko sranje. Vec 1. mi je bila bezveznjikava a u ovoj 2. ne znam da li su bila dva iole smesna momenta.Juce sam pogledao pilot "Mom", Anna Faris u glavnoj ulozi. Alt+F4 nakon nepunih 10 minuta.The Goldbergs necu ni da skidam, po opisu sam zakljucio da je govno :) Ako je neko skinuo neka podeli svoje utiske.
September 25, 201311 yr E da, neko je pitao kako nam se čini Sleepy Hollow, mislim poručnik vasić. Gluplje ništa nisam gledao odavno.Ја одгледах и другу епизоду. Прети да буде опасан кемп, скоро у рангу Револуције. Количина глупости ме просто мами да наставим.
September 25, 201311 yr Pa jeste kemp, nisam video neku ambiciju da bude vise od toga. Ne znaci da je lose, mada jos nisam stigao da odgledam drugu epizodu.
September 25, 201311 yr Dizem ruke od Justified posle cetiri pogledane epizode. 8.7 na imdb :wacko:Verovatno cu da probam Whitechapel Edited September 25, 201311 yr by katamaran