Killiana Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 pratim sad emmy awards, sokirana sam:outstanding lead actor in a drama series: jeff daniels, the newsrooma supporting actor u istoj kategoriji iz boardwalk-a. boardwalk nisam gledala [mada bih eto, jer je kraj serije dala aaron paulu ili majku, zasluzeno u svakom slucaju], ali za jeff danielsa stvarno ne kapiram. :/jos ako dobiju za najbolju dramu, gnah.
Filipenko Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Kreće The Blacklist. Nešto poput Hanibala Lektora i Klaris Starling iz Jaganjaca, samo što ovde nije serijski ubica nego tip koji je bio unutar terorističko-radikalnih elemenata...Tog tipa će glumiti Džejms Spejder, pa me serija zato zaintrigirala. Videćemo.
gervasius twinkleminkleson Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Jel neko gledao ovaj Zero Hour sto je sinoc poceo na Foxu :lol:Kakva prvoklasna budalastina, jebote.
eye of the beholder Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Odgledao prvu epizodu (nisam ukapirao da će biti dve za redom) i mnogo se brzo radnja odvija za nešto što treba da bude .... tajnovito i spektakl u najaviMislim da će biti totalno bezveze...
Skyhighatrist Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Ja kupio (i odgledao) celu sezonu :frust:Ne znam dal' je gora priča ili kasting. Krš, zaobići u širokom luku.
Filipenko Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 E da, neko je pitao kako nam se čini Sleepy Hollow, mislim poručnik vasić. Gluplje ništa nisam gledao odavno.
Arkadija Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Ja odgledala 5 minuta od prve Zero hour i zbrisala.Nikada nisam podnosila ćelavog sa unjkavim glasom Edited September 24, 2013 by Arkadija
Skyhighatrist Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Gluplje ništa nisam gledao odavno.To je zato što nisi gledao Zero Hour.Ja odgledala 5 minuta od prve Zero hour i zbrisala.Nikada nisam podnosila ćelavog sa unjkavim glasom 'Goose' iz Top Guna jbt
Arkadija Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 'Goose' iz Top Guna jbtPa ni u tom filmu, jbt, zar je to akcioni heroj?
Skyhighatrist Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Ma slažem se, nego sam se frapirao kad sam otišao da pogledam gde je još glumio unjkavi ćelavac Kreće The Blacklist. Nešto poput Hanibala Lektora i Klaris Starling iz Jaganjaca, samo što ovde nije serijski ubica nego tip koji je bio unutar terorističko-radikalnih elemenata...Tog tipa će glumiti Džejms Spejder, pa me serija zato zaintrigirala. Videćemo.Pilot OK, koka agentica malo meh, Spader očekivano odličan. Na listi za kupovinu. Edited September 24, 2013 by historian
jms_uk Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Ko prati, pocele sinoc nove sezone:NCISNCIS.LAPerson of Interest
Mauci Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 2. epizoda "Brooklyn Nine-Nine" je tesko sranje. Vec 1. mi je bila bezveznjikava a u ovoj 2. ne znam da li su bila dva iole smesna momenta.Juce sam pogledao pilot "Mom", Anna Faris u glavnoj ulozi. Alt+F4 nakon nepunih 10 minuta.The Goldbergs necu ni da skidam, po opisu sam zakljucio da je govno :) Ako je neko skinuo neka podeli svoje utiske.
porucnik vasic Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 E da, neko je pitao kako nam se čini Sleepy Hollow, mislim poručnik vasić. Gluplje ništa nisam gledao odavno.Ја одгледах и другу епизоду. Прети да буде опасан кемп, скоро у рангу Револуције. Количина глупости ме просто мами да наставим.
Calavera Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Pa jeste kemp, nisam video neku ambiciju da bude vise od toga. Ne znaci da je lose, mada jos nisam stigao da odgledam drugu epizodu.
katamaran Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 (edited) Dizem ruke od Justified posle cetiri pogledane epizode. 8.7 na imdb :wacko:Verovatno cu da probam Whitechapel Edited September 25, 2013 by katamaran
Recommended Posts