September 3, 201311 yr Top of the Lake (2013)Pogledao praktično zaredom svih sedam epizoda. Vrlo slabo, kao da nisam ni gledao, ali mi nije do trošenja reči na ovo...
September 4, 201311 yr Pogledala i ja Borgen, dosla do pola druge sezone. Meni nije loše, kuloarska spletkarenja i Birgitte Nyborg onako rumena i kreposna. Jedino mi se počelo malo ponavljati..Btw. sorry sto ne citiram ranije postove, nesto me smantao ovaj search...
September 4, 201311 yr ^^svaka čas'stigao do polovice druge epizode i završila u bindosadno, pretenciozno i dosadno, poput autorke i njezine mezimice
September 5, 201311 yr E, taj Withechapel uopšte nije loš, odgledala sam prvu sezonu pre neku nedelju na Foxu. Znači ima i druga, baš lepo. :) Kupujem odmah.
September 5, 201311 yr Whitechapel is back. ako nekog interesuje> jedva nadjoh danas da skinem :)http://youtu.be/15Wr_Adrjr8 E, odlično! Hvala na podsećanju. Mada mislim da ću ovde sačekati da se završi cela sezona pa da gledam u komadu. Sve tri nedelje. :)E, taj Withechapel uopšte nije loš, odgledala sam prvu sezonu pre neku nedelju na Foxu. Znači ima i druga, baš lepo. :) Kupujem odmah.Tri sezone bilo do sada, mada one britanske od po 3-4 epizode. Super je serija.
September 5, 201311 yr Tri sezone bilo do sada, mada one britanske od po 3-4 epizode. Super je serija.Ma da, posle sam videla, koliko sam sezona zapravo odgledala, ali nema veze, meni je sve to prva, pošto sam gledala u cugu :D Edited September 5, 201311 yr by Arkadija
September 5, 201311 yr Jel gledao neko Rectify? Počeo da gledam i ne znam vredi li da nastavljam. S jedne strane, zanimljiva zamisao, s druge, vrlo razvučeno i melodranatski u njegorem smislu te reči. Daj recite mi vredi li da gledam.Za Top of the Lake - nemate pojma, verovatna najbolja serija prošle sezone, uz The Fall.
September 5, 201311 yr Vredi, ali ta razvucenost je najveci razlog zasto, jednostavno je drugacije od svega ostalog na televiziji.
September 5, 201311 yr i meni bila sjajna. jedino je sranjce sto nastavak serije mogu da prolongiraju na xy sezona, pa cemo razresenje tesko docekati... :-)
September 5, 201311 yr Odgledao treću epizodu i smorilo me preko svake more. Nije problem čak ni razvučenost koliko corniness - dugi besmisleni monolozi, ominous score, itd. Ako se kasnije išta popravlja, reci pa da mu dam šansu, if it's just more of the same, bataljujem definitivno. Edited September 5, 201311 yr by Syme
September 5, 201311 yr Nije tvoja solja caja™, jebiga. Nije da ima mnogo kasnije doduse, vec si odgledao pola serije :D
September 7, 201311 yr Odgledao prvu sezonu Forbrydelsen :Hail:Gde da skinem drugu sezonu na torrentz.eu mi izbacuje neku sa holandskim titlovima.
September 7, 201311 yr Odgledao prvu sezonu Forbrydelsen :Hail:Gde da skinem drugu sezonu na torrentz.eu mi izbacuje neku sa holandskim titlovima.imaš ih u piratskoj luci odgovarajućene znam da li da ti preporučim da odmah odeš na S03 dok još nisi skinuo sve