Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
Ništa, odo da se bacim sa visoke stene u plitku Savu.
:lolol:Dobro, er gledo neko te Čileance ili jok?
Posted (edited)
Dobio sam tip (iz pouzdanih izvora) da su Čileanci napravili neku kickass krimi seriju. Zna li neko nešto više o tome?Zaboravio sam naslov, tako da ne mogu da ga iemdebujem, jbg.
Po opisu bih rekao da je Prófugos - nije loše, gledao sam prošle godine, nisam skapirao dal' i kad ide druga sezona...Zaliv pirata, subtitlova ima kojekude.Edip: eno i kum kaže da je to... Edited by historian
Posted

probao da gledam taj profugos i ne ide, plot pun rupa, dijalozi idiotski, telenovela sa pucanjem :thumbdown:

Posted

Jebeeeem ti Orange is the new Black. Aaaaaaahhh! Predobro!

Posted

Meni nije bash spektakularna, al ajd, nije losha serija.

Posted

jesam rekao da shameless jedna od najboljih serija ikada?! jbt, koliko je ovo dobro.

Posted

us, uk nisam gledao ali tesko mi je da poverujem da je bolje od ovoga.

Posted
probao da gledam taj profugos i ne ide, plot pun rupa, dijalozi idiotski, telenovela sa pucanjem :thumbdown:
ranije čuo za seriju ali je smetnuo s uma dok je bluberi nije pomenuoodgledao plot i prvu epizodu. sasvim mi ok za gubljenje vremena. lagano ide. taman da ubijem ovih desetak dana.
Posted
ranije čuo za seriju ali je smetnuo s uma dok je bluberi nije pomenuoodgledao plot i prvu epizodu. sasvim mi ok za gubljenje vremena. lagano ide. taman da ubijem ovih desetak dana.
Ta govna u moru bas smrde a?
Posted
Ta govna u moru bas smrde a?
neeeee, samo kad se izlije kanalizacija usled velike kiše. a kiša ne staje.a serija nije loša