Jump to content

O serijama

Featured Replies

Ništa, odo da se bacim sa visoke stene u plitku Savu.
:lolol:Dobro, er gledo neko te Čileance ili jok?
  • Replies 22.8k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

i ti si patetican :fantom:

Dobio sam tip (iz pouzdanih izvora) da su Čileanci napravili neku kickass krimi seriju. Zna li neko nešto više o tome?Zaboravio sam naslov, tako da ne mogu da ga iemdebujem, jbg.
Po opisu bih rekao da je Prófugos - nije loše, gledao sam prošle godine, nisam skapirao dal' i kad ide druga sezona...Zaliv pirata, subtitlova ima kojekude.Edip: eno i kum kaže da je to...

Edited by historian

probao da gledam taj profugos i ne ide, plot pun rupa, dijalozi idiotski, telenovela sa pucanjem :thumbdown:

Jebeeeem ti Orange is the new Black. Aaaaaaahhh! Predobro!

^_^

Meni nije bash spektakularna, al ajd, nije losha serija.

Veoma dobro, pomalo atipicno i krajnje simpaticno... Jason sjajan!http://www.imdb.com/...istories18.jpg]

Edited by Dark Wader

jesam rekao da shameless jedna od najboljih serija ikada?! jbt, koliko je ovo dobro.

uk ili us?

us, uk nisam gledao ali tesko mi je da poverujem da je bolje od ovoga.

probao da gledam taj profugos i ne ide, plot pun rupa, dijalozi idiotski, telenovela sa pucanjem :thumbdown:
ranije čuo za seriju ali je smetnuo s uma dok je bluberi nije pomenuoodgledao plot i prvu epizodu. sasvim mi ok za gubljenje vremena. lagano ide. taman da ubijem ovih desetak dana.
ranije čuo za seriju ali je smetnuo s uma dok je bluberi nije pomenuoodgledao plot i prvu epizodu. sasvim mi ok za gubljenje vremena. lagano ide. taman da ubijem ovih desetak dana.
Ta govna u moru bas smrde a?

Frobydelsen dobar dobar.

Ta govna u moru bas smrde a?
neeeee, samo kad se izlije kanalizacija usled velike kiše. a kiša ne staje.a serija nije loša