Calavera Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) Malcolm Tucker je novi Doctor WhoIzgleda da cu konacno poceti da pratim ovo :D Edited August 4, 2013 by Calavera
gervasius twinkleminkleson Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Sad htjedoh to isto napisat :DKako se gleda Doctor Who, od koje sezone se pocinje, ocu ovog modernog samo.
Calavera Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 To je valjda ovo. Ja cu se strpeti za Capaldija, pa ako mi se svidi ono sto vidim...
Arkadija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 (edited) Zar taj novi nije 12. ili 13. doktor u nizu? A sama serije ima jedno 40 godina. Edited August 5, 2013 by Arkadija
Calavera Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Elaboriraj malo, meni ne deluju preterano slicno.
Calavera Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Meni je kraj kul, Piper je prevalila pun krug od preplasene devojke koja je bila na pocetku. A cliffhanger jeste, ali Taryn Manning je vec potvrdjena za drugu sezonu, tako da...
Moća Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Odgledao Broadchurch, jako dobar.I tu se vidi jedna stvar zbog kojih volim Britance. U seriji su ljudi normalnog izgleda dok u USA sve neke lepotice i lepotan. Smara to više.
Amelija Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Kako se gleda Doctor Who, od koje sezone se pocinje, ocu ovog modernog samo.Nama rekli da počnemo otkad je Matt Smith doktor.
Mil@n Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Odgledao Broadchurch, jako dobar.I tu se vidi jedna stvar zbog kojih volim Britance. U seriji su ljudi normalnog izgleda dok u USA sve neke lepotice i lepotan. Smara to više.Jeste, i mene smaraju sve te dobre ribe kojima ne mogu ništa. :(
gervasius twinkleminkleson Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Odgledao Broadchurch, jako dobar.I tu se vidi jedna stvar zbog kojih volim Britance. U seriji su ljudi normalnog izgleda dok u USA sve neke lepotice i lepotan. Smara to više.Mozda su normalnog izgleda, ali zato pricaju presmijesno, svi su dramaticni i ozbiljni... Nisam gledao konkretno Broadchurch, ali sve ozbiljne britanske serije koje jesam u zadnjih par godina imaju dijaloge kao meksicke telenovele.
Ajant23 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Nisu sve, scenario Abi Morgan za The Hour (pogotovo pilot, drugu sezonu još nisam gledao) prilično je kvalitetan, šteta što joj na tom nivou nisu i filmovi koje sam gledao posle...
steins Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 jel još neko gleda seriju Copper? Ja nabasao negde na nju, i za sad mi ne izgleda loše.....nešto kao Ripper Street samo sa više nasilja
Recommended Posts