August 4, 201311 yr Malcolm Tucker je novi Doctor WhoIzgleda da cu konacno poceti da pratim ovo :D Edited August 4, 201311 yr by Calavera
August 4, 201311 yr Sad htjedoh to isto napisat :DKako se gleda Doctor Who, od koje sezone se pocinje, ocu ovog modernog samo.
August 4, 201311 yr To je valjda ovo. Ja cu se strpeti za Capaldija, pa ako mi se svidi ono sto vidim...
August 5, 201311 yr Zar taj novi nije 12. ili 13. doktor u nizu? A sama serije ima jedno 40 godina. Edited August 5, 201311 yr by Arkadija
August 8, 201311 yr Meni je kraj kul, Piper je prevalila pun krug od preplasene devojke koja je bila na pocetku. A cliffhanger jeste, ali Taryn Manning je vec potvrdjena za drugu sezonu, tako da...
August 8, 201311 yr Odgledao Broadchurch, jako dobar.I tu se vidi jedna stvar zbog kojih volim Britance. U seriji su ljudi normalnog izgleda dok u USA sve neke lepotice i lepotan. Smara to više.
August 8, 201311 yr Kako se gleda Doctor Who, od koje sezone se pocinje, ocu ovog modernog samo.Nama rekli da počnemo otkad je Matt Smith doktor.
August 8, 201311 yr Odgledao Broadchurch, jako dobar.I tu se vidi jedna stvar zbog kojih volim Britance. U seriji su ljudi normalnog izgleda dok u USA sve neke lepotice i lepotan. Smara to više.Jeste, i mene smaraju sve te dobre ribe kojima ne mogu ništa. :(
August 8, 201311 yr Odgledao Broadchurch, jako dobar.I tu se vidi jedna stvar zbog kojih volim Britance. U seriji su ljudi normalnog izgleda dok u USA sve neke lepotice i lepotan. Smara to više.Mozda su normalnog izgleda, ali zato pricaju presmijesno, svi su dramaticni i ozbiljni... Nisam gledao konkretno Broadchurch, ali sve ozbiljne britanske serije koje jesam u zadnjih par godina imaju dijaloge kao meksicke telenovele.
August 8, 201311 yr Nisu sve, scenario Abi Morgan za The Hour (pogotovo pilot, drugu sezonu još nisam gledao) prilično je kvalitetan, šteta što joj na tom nivou nisu i filmovi koje sam gledao posle...
August 8, 201311 yr jel još neko gleda seriju Copper? Ja nabasao negde na nju, i za sad mi ne izgleda loše.....nešto kao Ripper Street samo sa više nasilja