lostfanforever Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 brate gledam gossip girl, mora da mi stvarno nije dobro
eye of the beholder Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 (edited) Dark Angel i ako valja, valja samo zbog Jesike Entourage - pod obavezno (do IV serijala (za V agarantujem jer nisam ni gledao)) brate gledam gossip girl, mora da mi stvarno nije dobro i ja bi ovo gledao ali me sramotapratio redovno dok je isla na tvFleki pre LOSTaza preko leta mogu da preporucimThat 70`s showima 8 serijala - kratko traje a moze da se prekine i pocne kad hocesili30 Rockjos nisam poceo da gledam ali na "cvrsniku" je ...edit:kad ne pratim fabulu radnje .. ja mislio Gilmore girls.... Edited May 29, 2009 by eye of the beholder
mandingo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 (edited) Ostavio sam Dark Angel na torrentu... za svaki slucaj. Entourage je totalno looda serija - apsolutna preporuka. Sto se Gossip Girl tice tu imam konflikte emocije. Kao fan Veronice Mars apsolutno mrzim tu seriju i ceo buzz koji se vestacki stvara oko nje. Prosle nedelje je bio season finale i taj fan favorite i power house (po recima pogubljene Dawn Ostroff, sefica CW-a, za one koji ne znaju) je imao 2.4 miliona gledaoca i 1.1 rating. To su naime cifre koje je VM imala tokom cele 3. sezone, nekad cak i vece. Za razliku od GG koja je hyped - up do neverovatnih razmera, VM su na istoj televiziji tretirali kao neki leftover koji su morali da pokupe sa UPN-a. Osim toga svi glumci i glumice u seriji mi deluju tako vestacko da mi je to stvarno negledljivo. That been said, ako nateraju Kristinicu™ da se pojavi on screen, a ne samo kao narator - I'm in. :) kad smo vec kod GG hype-a Edited May 29, 2009 by mandingo
Moća Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Gledam Damages s1 i nisam ocekivao da je ovoliko dobra barem meni neiskusnom u serijama.
Milosh76 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Gledam Damages s1 i nisam ocekivao da je ovoliko dobra barem meni neiskusnom u serijama.Cisto da znas ni druga sezona ne gubi na dinamici, a ocekuje se treca najesen.
korindjar Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dobri su, ali jos nisam uhvatio south parkUhvatio sam je u drugoj sezoni. Sve je na najgoroj politickoj nekorektnosti, a epizoda kada jedni drugima opaljuju roditelje je scot tenorman must die2
Lloyd Wyman Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dark Angel je krš, akapiram čemu loženje na to...al' je zato angel dark vr'.
eye of the beholder Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Odgledah "vesele sedamdesete" ... jbt koji je ono krs na kraju. U zadnjoj sezoni izbacili dva glavna lika i kao sve je kul!!sranje... Nego ako neko hoce svih VIII serijala te serije da mu dam - pre nego sto obrisemtitlovi nisu ukljucenu :)
eye of the beholder Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Nemoj poslednju sezonu da gledas...celo vreme sam mislio na taj post ....
mandingo Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Night stalker. Pogledao sam nekoliko epizoda i cini se kao dobra serija. Smara me fakt sto je prekinuta samo posle 10 epizoda. Jel' vredi da pogledam sve ili da batalim?
gervasius twinkleminkleson Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 (edited) ja istroshih skoro sve sto sam gledao. ukljuchujuci i heroes, prison break i dextera, sa kojima sam se poprilicno muchio [chak mi je prison break nekako najlakse pao, heroes i dexter su me bash smorili]. dakle, sta sledece da gledam? kakav je 6 feet under? imam 1 otpor prema toj seriji, ne znam zasto, iako je nikad nisam gledao. mozda bih mogao i oz da privedem k kraju, mada me malo smara. dakle, sta da radim? pomozite. pare nisu problem. Edited June 10, 2009 by gervasius twinkleminkleson
mandingo Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Jesi li gledao Entourage? Inace, i ja sam ocajan. Na rubu sam VM re-watcha.
gervasius twinkleminkleson Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 nisam. kao i za 6 ft under, iz nekog razloga sam oduvijek mislio da je to skroz gay serija, a da ni sekunda nisam gledao.
Recommended Posts