Ajant23 Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 (edited) Šefe i Arkadia, sada me podsetiste na seriju koju sam prvu ispljuvao na ovom topicu. Moji prvi postovi na ovom topicu: link... Prvi postovi i, mislim, najbrže da sam ispljuvao bilo šta na forumu :DRobert Schwentke i dalje drži jako prvo mesto, David S. Goyer skupa sa Goyerovštinom se probija na jako drugo :DZnači, ta serija je i dalje aktuelna... Edited June 30, 2013 by Ajant23
porucnik vasic Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 МИслим ако сте мислили да само Дебели убија своје јунаке грдно сте се зезнули. Шта учини Џулијан са Корулијима зезнуло је и Недово погубљење. Ко год да добије дете оде у року од 24 сата. Хорор. Занима ме да ли је ико гледао МИ-5?
Skyhighatrist Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Black Books - nije loše, samo što se potroši za popodneAko ti se dopao BB, volećeš Green Wing
Weenie Pooh Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Black Books - nije loše, samo što se potroši za popodne
Milosh76 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 The Bridge, americki, bice na FOX CRIME, premijera 15.juli.
Ajant23 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Borgen, одгледао прву. то би све морало да буде много боље у следећим епизодама.Sličan utisak, jedino što se meni čini da bi to sve moralo da bude mnogo, mnogo bolje u sledećim epizodama...
Lrd Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Završio Workaholics :lolol:Ova treća sezona ima 20 epizoda i na momente mi se učinilo da su se umorili malo, ali verovatno je to pošto sam gledao sve u cugu. Uglavnom - keva!
Ajant23 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Borgen, odgledao drugu, ma ovo je preslabo... Spejsi, kada referencira Vatergejt jeste da je prokleto sarkastičan referencirajući način na koji je poginuo Pakula, ali se barem stvarno crnohumorno zeza... Mada, ni ono nije posebno nadahnuto zezanje, ali barem ima Finčera, ovi nemaju Augusta u formi (jedne Smille, recimo), pa da ovo i liči na lepuškastije...
Dark Wader Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 It's time...Sam' da prijavim da Luther zakiva i ove sezone...http://www.youtube.com/watch?v=jEgX64n3T7g
DrIlic Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Gledam Shameless US kidam se od smeha :D Toplo preporucujem :D
Lrd Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Mene je smorila prva epizoda Lutera. Zanimljivo 17 minuta, 10 može da se toleriše, ostalih 30 teško sušenje. Biće bolje valjda.
Ajant23 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Zanimljivo 17 minuta, 10 može da se toleriše, ostalih 30 teško sušenje. Biće bolje valjda.Nisi valjda merio vreme? Ili je bilo ono, pola sušenje. Od preostalog, 2/3 valja, ali ne toliko da ta polovina dobije 28.5, već njoj ide 27, pa trećini koja se toleriše onda ide 10?
Recommended Posts