June 29, 201311 yr Najbolja komedija trenutno [iza It's Always Sunny, razumije se]. Nisam gledao britansku verziju, al ako je josh bolja od Veep, onda je spektakl.
June 29, 201311 yr Britanska verzija ima Malcolma Tuckera, znaci win by default.http://www.youtube.com/watch?v=y1HPtH_xG90
June 29, 201311 yr Aj možda joj dam ponovo šansu... Odustao sam posle pilota, ono je bio užas... Meni zabavnije kakva će biti: Alpha House (2013)...
June 29, 201311 yr Da.Mislim, nije da je neka konkurencija, ali da.Bem li ga, ja sam se za obe sezone par puta nasmešio, a nijednom nasmejao, pogotovo u drugoj sezoni u kojoj su svi , ali svi odreda nesposobni debili. Jednostavno ne vidim njen šarm, ali dobro, nije sve za svakoga. Meni je recimo Workaholics super, tu se u svakoj epizodi nekoliko puta grohotom nasmejem. A i još dva i po meseca do Filadelfije. :)
June 29, 201311 yr a kakva nam je bila presuda za lie to me?naleteh sad na tvu na jednu epizodu i dosta mi je jebozovan tim rot, a i posto u svakom cuci amaterski psiholog, bilo mi zanimljivo to sa pokretima i izrazima. ali mi prica malkice onako, na nivou ocajnih domacica.
June 29, 201311 yr a kakva nam je bila presuda za lie to me?naleteh sad na tvu na jednu epizodu i dosta mi je jebozovan tim rot, a i posto u svakom cuci amaterski psiholog, bilo mi zanimljivo to sa pokretima i izrazima. ali mi prica malkice onako, na nivou ocajnih domacica.Meni bilo OK, pogotovo taj njegov lik, te odgledah sve onda kad se davalo...
June 30, 201311 yr Meni je bilo zabavno u prvoj sezoni. U drugoj jako loshe, cak su i epizode izlazile pogresnim redosledom...
June 30, 201311 yr Meni je bilo zabavno u prvoj sezoni. U drugoj jako loshe, cak su i epizode izlazile pogresnim redosledom...E baš tako. Prva sezona odlična, a druga, u kojoj su pustili Tima Rota sa lanca, je baš loša.