morgana Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 druga sezona veep-a sabija, osim prve dvije epizode
gervasius twinkleminkleson Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Najbolja komedija trenutno [iza It's Always Sunny, razumije se]. Nisam gledao britansku verziju, al ako je josh bolja od Veep, onda je spektakl.
Calavera Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Britanska verzija ima Malcolma Tuckera, znaci win by default.http://www.youtube.com/watch?v=y1HPtH_xG90
Lrd Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Najbolja komedija trenutno [iza It's Always Sunny, razumije se].Veep?
gervasius twinkleminkleson Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Da. Mislim, nije da je neka konkurencija, ali da.
Ajant23 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Aj možda joj dam ponovo šansu... Odustao sam posle pilota, ono je bio užas... Meni zabavnije kakva će biti: Alpha House (2013)...
Lrd Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Da.Mislim, nije da je neka konkurencija, ali da.Bem li ga, ja sam se za obe sezone par puta nasmešio, a nijednom nasmejao, pogotovo u drugoj sezoni u kojoj su svi , ali svi odreda nesposobni debili. Jednostavno ne vidim njen šarm, ali dobro, nije sve za svakoga. Meni je recimo Workaholics super, tu se u svakoj epizodi nekoliko puta grohotom nasmejem. A i još dva i po meseca do Filadelfije. :)
Vapad Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Black Books - nije loše, samo što se potroši za popodne
luba Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 a kakva nam je bila presuda za lie to me?naleteh sad na tvu na jednu epizodu i dosta mi je jebozovan tim rot, a i posto u svakom cuci amaterski psiholog, bilo mi zanimljivo to sa pokretima i izrazima. ali mi prica malkice onako, na nivou ocajnih domacica.
jms_uk Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 a kakva nam je bila presuda za lie to me?naleteh sad na tvu na jednu epizodu i dosta mi je jebozovan tim rot, a i posto u svakom cuci amaterski psiholog, bilo mi zanimljivo to sa pokretima i izrazima. ali mi prica malkice onako, na nivou ocajnih domacica.Meni bilo OK, pogotovo taj njegov lik, te odgledah sve onda kad se davalo...
cartman Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 ja gledao sa ex gf koja je psiholog...i meni bilo mlako mlako i neubedljivo
gervasius twinkleminkleson Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Meni je bilo zabavno u prvoj sezoni. U drugoj jako loshe, cak su i epizode izlazile pogresnim redosledom...
Arkadija Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Meni je bilo zabavno u prvoj sezoni. U drugoj jako loshe, cak su i epizode izlazile pogresnim redosledom...E baš tako. Prva sezona odlična, a druga, u kojoj su pustili Tima Rota sa lanca, je baš loša.
Recommended Posts