boshoku Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 pa upravo toprva jebe ćaleta, druga već... - hm, pa istrošiše se svi skupno
Tolaa Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 preporuka i za bron. dobra.Ima ovde dosta ljubitelja. :) Pre par dana i zvanicno potvrdjeno da ce druga sezona biti emitovana u Skandinaviji ove jeseni. Tacan datum jos nije odredjen, ali Saga i Martin se definitivno vracaju. Neizdrz!
Weenie Pooh Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 pa upravo toprva jebe ćaleta, druga već... - hm, pa istrošiše se svi skupnoTačno. Druga je sranje teško, mlaka sapunjara plus tragikomično pretrčavanje kroz ceo prvi svetski rat. Treću nisam ni pokušavao.
Lloyd Wyman Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Ima ovde dosta ljubitelja. :) Pre par dana i zvanicno potvrdjeno da ce druga sezona biti emitovana u Skandinaviji ove jeseni. Tacan datum jos nije odredjen, ali Saga i Martin se definitivno vracaju. Neizdrz!lepe vesti. nadam se samo da nece da je upropaste. uskoro ce i americka vezija. valjda ce biti upola dobra kao original. :)
Tinman Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Trenutno gledam "The Glades", policijska serija smestena u mali grad na Floridi. Udrobljeno malo procedure, malo forenzike. Nije neki kvalitet, moze da prodje u ovom periodu kad nema nista.Ono sto mi ide na zivce u toj seriji je besomucno reklamiranje "KIA"-e u svakoj epizodi.
Skyhighatrist Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 http://youtu.be/Irc2IcgkPKE'Under the dome' startuje večeras, ostaje da se vidi dal' će da upadne u omiljene
Moća Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Cekamo!Knjigu sam procitao pre par meseci ali mi se prema trejleru cini da ce serija odudarati od knjige.
Frank Pembleton Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Sinoć odgledao the fall .Ne loše je može malo brže ali malo.A tek naše face u 03.30 na onakav kraj...Send from WC solja by BVK
Ajant23 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Gleda li iko Haven? Valja li to išta? Ja se nekako nadam da makar nije loše, ali kad vidim da je literarna podloga Stiven King... Redovno, meni jedna od zanimljivijih serija, Stiven King zanemarljiv u celoj priči...
Lrd Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Na preporuku copkillaha počeh Workaholics.......i uuuumirem od smeha! Jeste, drogirani dvadesetogidšnjaci stvarno nisu ni po jednom osnovu moja sfera interesovanja, ali posle taman toliko interesovanja da pogledam sledeću, od jedno četvrte epizode su me kupili. Ali, potpuno je debilno! Jedva čekam dalje.
copkillah Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Told ya! :thumbsup:Inače, ovo je odličan kasting, taj lik sam tačno tako zamišljao: John Hurt Joins FX's Vampire Thriller The Strain
Pokojni Ruxin Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 (edited) Meni su Workaholici polako ali sigurno prerasli možda i u omiljeni razbibrigu, a pomalo se sramim priznati to. :blush:Inače počela treća sezona Wiflreda, ja to i dalje pratim i volim, ne znam kako vi.... Edited June 25, 2013 by bob loblaw
Calavera Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Veep je razvalio u 2. sezoni I move as slowly as a Mississippi detective investigating the murder of a young black man Nije to jos nivo TTOI, ali vidi se napredak u odnosu na prvu sezonu.
Lrd Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Told ya! :thumbsup:Inače, ovo je odličan kasting, taj lik sam tačno tako zamišljao: John Hurt Joins FX's Vampire Thriller The Strain Jao, epizoda sa pedofilom. :Hail:A nisam ni znao da se ovo snima, ali je logično, filmična je i serijska priča. Jedva čekam, samo se nadam da će dobro da ispadne.
Recommended Posts