gervasius twinkleminkleson Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 (edited) ma, toliki su kreteni i luzeri da je to prosto nevjerovatno :lol:ne mogu da se odluchim ko je bolji lik. mozda Mac. mada je i sweet dee car. ma svi uostalom. meni de vito nije previse smetao [samo u par navrata]. Edited May 20, 2009 by gervasius twinkleminkleson
cartman Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Charlie je meni neprevazidjen sa onim piskavim glasom i epizodama ludila... Umirao od smeha u par navrata od njega i njegovih "likova" (Serpico, Green Man, vijetnamski veteran...)Wild Card bitches! :D
mandingo Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dakle da skidam 'it's always sunny in Philadelphia'? Jos samo i schedule za CBS. Bez mnogo iznenadjenja, ako ne racunamo da su pokupili 'medium', seriju koju je NBC otkazao. Slican slucaj kao ABC i 'scrubs'... 'medium' je CBS/Paramount produkcija, valjda im se isplati. Nesto za Scy - fy ljubitelje: UNTITLED ALIEN INVASION PROJECT - Six months after a worldwide alien invasion, a group of everyday heroes must rise up to fight for their survival - all while maintaining their humanity in the process. This project has been ordered to pilot and comes to TNT from DreamWorks Television and filmmaker Steven Spielberg, who will serve as executive producer along with DreamWorks Television heads Justin Falvey and Darryl Frank and screenwriter Robert Rodat. Rodat, who earned an Oscar? nomination for his screenplay for Saving Private Ryan, is writing the script for the pilot from an idea he co-conceived with Spielberg. Ovaj bezimeni alien project ce ici na TNT-u. To je valjda empirjiski dokaz da "the networks" nemaju mooda da stave SF seriju kod njih. Ali zato su tu razne traume u 10 varijanti. <_<
Renegade Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Inače u'vatio sam It's always sunny in Philadelphia na HRT 2, ide svakog dana negde posle 15h. Malo da se obnovi gradivo. :)
Un-juice Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Sad gledam Generation Kill... zanimljivo mi je ali nisam jos pao na dupeSledeci je Wire dok ne krene nova sezona True BloodaZavrsio drugu sezonu Californicationa i nije mi bila zabavna kao prva Skinuo sam i BBC-evu Prvu damsku detektivsku agenciju, na prvi pogled simpaticno kao i knjige. Gledao neko??
mandingo Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jel' neko gledao dark angel? Mora da nadjem nesto za leto... Bacio sam pogled na Entourage i moram da kazem da mi serija izgleda sjajno!!! Ari Gold. Jos uvek cekam Lubinu recenziju trece sezone VM, btw. :D
mraki Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 (edited) Nova serija iz HBO-a, HUNGod 28. Juna Edited May 28, 2009 by mr@ki
luba Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Jel' neko gledao dark angel? Mora da nadjem nesto za leto... Bacio sam pogled na Entourage i moram da kazem da mi serija izgleda sjajno!!! Ari Gold. Jos uvek cekam Lubinu recenziju trece sezone VM, btw. :Dnacekaces se, stala zbog nekih obaveza, a onda se zavrsio 24, i moram da ispostujem dzeka bauera :Pako se dobro secam dark angel je isao davno na bk. u pocetku je bilo odlicno, a onda se nesto ispretumbalo, ne mogu da se setim ni da li sam odgledala do kraja. ali kao neki alias u buducnosti. ali dzesika alba je taman za leto, zar ne?
gervasius twinkleminkleson Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ti nisi ni lost iskomentarisala <_< :P ja odgledao par epizoda arrested development. nista posebno, pomalo i dosadnjikavo.
Filipenko Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Arrested je smor, akapiram™ čemu loženje na njega...Dark Angel je krš, akapiram™ čemu loženje na to...
Filipenko Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Arrested je smor, akapiram™ čemu loženje na njega...Dark Angel je krš, akapiram™ čemu loženje na to...
luba Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ti nisi ni lost iskomentarisala <_< :P ja odgledao par epizoda arrested development. nista posebno, pomalo i dosadnjikavo. nisam, greh na moju dusu, ali vidis da ga jos drzim pinovanog, dok ne kazem sta mislim.sadasnjem tempu mog zivota odgovara samo 24. dok dzek bauer ne zavrsi rat protiv korporacija, nema me nigde.
mandingo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 nacekaces se, stala zbog nekih obaveza, a onda se zavrsio 24, i moram da ispostujem dzeka bauera :Pako se dobro secam dark angel je isao davno na bk. u pocetku je bilo odlicno, a onda se nesto ispretumbalo, ne mogu da se setim ni da li sam odgledala do kraja. ali kao neki alias u buducnosti. ali dzesika alba je taman za leto, zar ne?Blago tebi. Bar imas something to look forward, ja ne mogu nista da nadjem. Probao sam the Closer, Damages... nikako da mi nesto zadrzi paznju na bar nekoliko epizoda (mada, iskreno, Damages nije los). Slicno ce izgleda biti i sa Dark angel-om, uprkos Dzesiki koja je . Dark Angel je krš, akapiram čemu loženje na to...I mene se tako cini. Kad je jebeni pilot smor, onda....
korindjar Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Posle gomile pohvala sam skinuo It's Always Sunny in Philadelphia i mislim da ce mi uci u dorucak rutinu sledecih mesec dana.Dobri su, ali jos nisam uhvatio south park, ali jesam neku Sseinfeldovsku crtu. Mislim da je ovo direktno nasledilo publiku Entouragea.
Recommended Posts