Jump to content

O serijama

Featured Replies

Probao Defiance, prva epizoda je praktično film od sat i po, go kliše do klišea.
pa meni je bilo sareno i budali drago. ja sam voleo one mapete iz farscapea pa cu i ovo gledati uz rucak.
  • Replies 22.8k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Bože, koliko je Borgen meni sjajna serija! Jedva sam dočekala da budem malo sama da gledam serijicu.

+1 sjajan je Borgen

A kako da gledam treću sezonu?

Da li može neko da mi preporuči nešto iz skandinavije sa korumpiranim političarem, tupljenjem o seksu, rasnim, porodičnim problemima i snažnim ženskim likom?

Gledaj Game of Thrones titlovan na skandinavski.

Vikings ima par snažnih ženskih likova, scene seksa, porodične probleme i clash kultura, korupcije baš i nema, više kao bahatosti onih na višim stepenicama društvene lestvice... Dodatni razlog za instant lajk - tema u špici je Fever Ray.

A kako da gledam treću sezonu?
Pliiiz mi recite gde da nadjem trecu sezonu Borgena ali sa prevodom.
Pliiiz mi recite gde da nadjem trecu sezonu Borgena ali sa prevodom.
Nema je još uvek nigde u kompletu. Moraćeš da skidaš pojedinačne epizode (pirate, kickass, isohunt...).

a prevoda nema nidje..verovatno nece ni biti dok ne bude emitovano na bbc-u

^nabavila sam prvu epizodu i spremam se da gledam.usput sam naletela i na ovo,http://www.imdb.com/title/tt2294189/

Babodroolac <_<Inače, znam da ću zvučati kao matori smarač opšte parkse, ali to je samo zato što u stvari to i jesam: furiozni hejt za svaki post na ovoj temi koji nije našao za shodno da inkorporira ime jebene serije o kojoj govori. "Počeo da gledam ovo imdb link, a sečem vene na ono imdb link, nego jel gledao neko imdb link kažu da liči na imdb link?" :isuse:

Babodroolac <_<Inače, znam da ću zvučati kao matori smarač opšte parkse, ali to je samo zato što u stvari to i jesam: furiozni hejt za svaki post na ovoj temi koji nije našao za shodno da inkorporira ime jebene serije o kojoj govori. "Počeo da gledam ovo imdb link, a sečem vene na ono imdb link, nego jel gledao neko imdb link kažu da liči na imdb link?" :isuse:
Razumem, ali tu bar imaš opciju da klikneš na link. Ja sam pre koju godinu odustao od Sebriliti droola jer niko ne piše ko je ko.