nerevar Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Slabi su mi oni sa serijama, to sto sam pratio, najbolja mi je Tatort, ostalo sve neke sapunice ili Kobra, Komesar Rex i slicno..evo mozda ova http://www.imdb.com/title/tt1223917/
Lrd Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Sta jedu vnago sa eng titlom za Sejmles? Šta će ti titl? Stvarno se baš sve razume.
nbg4ever Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ne mogu. Cim propustim makar jednu recenicu, krenem da vracam, jer sam mozda propustio ko zna sta bitno/smesno.Mislim serem, odgledacu i bez. Ali se unapred nerviram kad nemam titl. Odo da sad uzmem nesto za jesti, pa Sejmles, GoT & Mancesterljani. Oh, happy days!
stvorko Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Slabi su mi oni sa serijama, to sto sam pratio, najbolja mi je Tatort, ostalo sve neke sapunice ili Kobra, Komesar Rex i slicno..evo mozda ova http://www.imdb.com/title/tt1223917/ sjajno, ovo odgovara. jos samo da je pronadjem.
nbg4ever Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Jes vala, tužan ovaj Šejmles. I u pravu si, Lrd. Ova epizoda vise odgovara kraju cele serije, nego samo kraju sezone. Ne bi mi se svidelo da sad naprasno svaki storilajn doživi tvist, ali u suprotnom ne bi ostao gotovo niko da glumi u seriji. Nadam se da su Choady & Karen gone forever, ali verujem da će ostali ipak ostati zajedno, u Čikagu gradu (čak mislim da će i Džimi vaskrsnuti, mada bi to bio bas bad writing).
Pokojni Ruxin Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Hannibal odličan, zapraćujem sa uzbuđenjem. (i plusujem beskonačno sve preporuke za pushing daisies, videh da ih je bilo)Jel gledao neko top of the lake, deluje da bi moglo biti zanimljivo??
Lrd Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Imamo topik za Hanibala. :)'Ajd i ja da pitam - da li je neko gledao Broadchurch? Dobio sam preporuku iz Engleske, a Englezi su bizarni ljudi sa poremećenim neukusom, pa ako je neko gledao, neka podeli utiske, molim...
Mauci Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Broadchurch je odlican, u samom vrhu tih engleskih serija.
Arkadija Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Odlično, još jedna serija da se odgleda do kraja odmora :D
nbg4ever Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 E, bas sam isto hteo da pitam :DVideh da se pojavila na torentima, a i ide reklama (ne bas obecavajuca) na FOXu valjda
mammy two shoes Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 ja ga upravo skinula. gledaću ga preko reda jer me zanima. 2 epizode benšja i 3 epizode nešvila će me sačekati kada baš budem zaludna,
Töölönlahti Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 (edited) Gleda neko Vikings? Pustio sad da se skine par epizoda...edit: ... e, i da: Archer bas razbija ove sezone.+1 Edited April 13, 2013 by Oxymoron
Recommended Posts