Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Ne ne, Pushing Daisies ne gledaj :( Zaljubićeš se u seriju i onda ćeš proklinjati ceo svet što je ukinuta posle druge sezone :(

Posted (edited)
Hvala na podsećanju za Hannibala, još pre nekoliko nedelja sam negde upisala da ovo počinje i potpuno zaboravila. Svi trejleri deluju obećavajuće.
Nisam ništa gledao, evo tek sad sam pogledao. Ovo je, dakle, neposredno pre događaja u Red Dragonu. Deluje stvarno super.Mada, moram opet da priznam da sam više fan Koksovog tumačenja Lektera nego Hopkinsovog. Poštujem oba, ali mi je Koksov nekako realniji i opasniji.
Ne ne, Pushing Daisies ne gledaj :( Zaljubićeš se u seriju i onda ćeš proklinjati ceo svet što je ukinuta posle druge sezone :(
Edited by Lrd
Posted (edited)

....dupli....

Edited by Lrd
Posted

Krenula Modern Family na Foxu, super je i sa prevodom... Manijeva pesma se završava sa "srce sam ti svoje pred'o, o, Feldman Brendo" :lol:

Posted

Sad sam im pogledao program, emituju i Amerikance u 22h. Gledajte ko nije, super je serija.

Posted
Sad sam im pogledao program, emituju i Amerikance u 22h. Gledajte ko nije, super je serija.
bas htedoh da preporucim amerikance.pogledo malopre prvu epizodu.podseca na breaking bada.
Posted

Počeo Pushing Daisies.Apsolutno nije moj fazon.Apsolutno gledam sve. :)

Posted

Shameless :cry:Drago mi je da nije kraj serije, mada može bez problema da se ovde završi.

Posted

Nemoj da te sanjam da spojlerujes shameless

Posted

Niko nije spojlerisao Shameless, šta vam je, ljudi? :)Samo sam rekao da mi je žao što je kraj sezone i što je sve nekako tužnjikavo...Biće i četvrta sezona, mada mogao bi i ovde da bude kraj jer se ima neki osećaj zatvaranja priče.Inače, ipak mi je Kevin jedan od najvećih careva, onaj njegov odgovor za kola sam usvojio i sada ću maksimalno da ga rabim IRL. :lolol:

Posted
Niko nije spojlerisao Shameless, šta vam je, ljudi? :)
tumblr_mkhph0gZc61qk2t5co1_500.jpg
Posted

Da li neko od kolega forumasa moze da mi preporuci neku gledljivu seriju na nemackom jeziku ?

Posted

Medikopter ajnc ajnc zibn ili Kobra? :D