April 4, 201312 yr Ne ne, Pushing Daisies ne gledaj :( Zaljubićeš se u seriju i onda ćeš proklinjati ceo svet što je ukinuta posle druge sezone :(
April 4, 201312 yr Hvala na podsećanju za Hannibala, još pre nekoliko nedelja sam negde upisala da ovo počinje i potpuno zaboravila. Svi trejleri deluju obećavajuće.Nisam ništa gledao, evo tek sad sam pogledao. Ovo je, dakle, neposredno pre događaja u Red Dragonu. Deluje stvarno super.Mada, moram opet da priznam da sam više fan Koksovog tumačenja Lektera nego Hopkinsovog. Poštujem oba, ali mi je Koksov nekako realniji i opasniji.Ne ne, Pushing Daisies ne gledaj :( Zaljubićeš se u seriju i onda ćeš proklinjati ceo svet što je ukinuta posle druge sezone :( Edited April 4, 201312 yr by Lrd
April 6, 201312 yr Krenula Modern Family na Foxu, super je i sa prevodom... Manijeva pesma se završava sa "srce sam ti svoje pred'o, o, Feldman Brendo"
April 6, 201312 yr Sad sam im pogledao program, emituju i Amerikance u 22h. Gledajte ko nije, super je serija.
April 6, 201312 yr Sad sam im pogledao program, emituju i Amerikance u 22h. Gledajte ko nije, super je serija.bas htedoh da preporucim amerikance.pogledo malopre prvu epizodu.podseca na breaking bada.
April 8, 201312 yr Shameless :cry:Drago mi je da nije kraj serije, mada može bez problema da se ovde završi.
April 8, 201312 yr Niko nije spojlerisao Shameless, šta vam je, ljudi? :)Samo sam rekao da mi je žao što je kraj sezone i što je sve nekako tužnjikavo...Biće i četvrta sezona, mada mogao bi i ovde da bude kraj jer se ima neki osećaj zatvaranja priče.Inače, ipak mi je Kevin jedan od najvećih careva, onaj njegov odgovor za kola sam usvojio i sada ću maksimalno da ga rabim IRL.
April 8, 201312 yr Da li neko od kolega forumasa moze da mi preporuci neku gledljivu seriju na nemackom jeziku ?