Jump to content

O serijama

Featured Replies

• Replies 22.8k
  • Views 2.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Podsetiće me kolege stripadžije, zar nije bio neki strip sa istim zapletom, neprobojna kupola se stvara nad običnim malim šarmantnim All-American gradićem? Ne mogu da se setim kako se zove, ali osim kupole tu su i nekakva džinovska jaja iz kojih izlaze identične devojke koje bi da se pare sa muškim delom populacije i da istrebe ženski...?

GirlsSuper strip. Realno, ako nesto fali ovom trejleru to su gole devojke koje se izlezu iz jaja. :naughty:
Hoce li biti serija ili mini serija?
mislim da king negde pred kraj kaze da ce biti 13 epizoda.

E to, Girls, hvala Dondarionu. Kako čovek da zapamti te komplikovane naslove...

Mene podseća na sadržaj Simpsons Movie"After Homer accidentally pollutes the town's water supply, Springfield is encased in a gigantic dome by the EPA and the Simpsons family are declared fugitives." :lolol:

Nego! Danas krece novo cedo 1 Bryana Fullera po imenu Hannibal:http://www.youtube.com/watch?v=OWg4d6LRHVUDeluje dosta mracnije od njegovog dosadasnjeg rada (Pushing Daisies, Dead Like Me, Wonderfalls), ali vizuelni stil je i dalje prisutan. Ziv nisam kako ce ispasti...

Nego! Danas krece novo cedo 1 Bryana Fullera po imenu Hannibal:http://www.youtube.com/watch?v=OWg4d6LRHVUDeluje dosta mracnije od njegovog dosadasnjeg rada (Pushing Daisies, Dead Like Me, Wonderfalls), ali vizuelni stil je i dalje prisutan. Ziv nisam kako ce ispasti...
Takođe odbrojavam sate.

Sepinwall dao A- za prvih 5 epizoda, a njemu bezgranicno verujem. Plus, gle ko nam se vraca na male ekrane:308072_1254905474271_full.jpgHype hype hype!

Edited by Calavera

Plus, gle ko nam se vraca na male ekrane:Hype hype hype!
tumblr_m6mo9zTe9h1rukcyxo1_250.gifKo je Amanda Bajns? Filmografije prepoznajem samo ulogu iz FemiliGaja.

Dovraga, slika je radila kad sam je okacio. :mad: Mislio sam na Caroline Dhavernas, tj. Jaye Tyler iz Wonderfallsa:Caroline+Dhavernas1.jpg

Edited by Calavera

Dakle, da shvatimo da ti to preporučuješ, pošto ja nemam pojma o čemu se radi? :)

Gledaj sve od Bryana Fullera, covek je 1 potpuni car. Pushing Daisies mu je najbolja, slede Wonderfalls i Dead Like Me (koji jeste napustio posle 5 epizoda, ali svejedno vredi), plus propali pilot Mockingbird Lanea pre nekoliko meseci i najbolja epizoda Heroesa (Company Man).

'Ajd staviću u neki podsetnik. Danke.

Hvala na podsećanju za Hannibala, još pre nekoliko nedelja sam negde upisala da ovo počinje i potpuno zaboravila. Svi trejleri deluju obećavajuće.