cartman Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) ja danas odremao uz 2 epizode followinga... cura gleda ja samo otvorim oci tu i tamo Edited March 26, 2013 by cartman
Blueberry Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Nisam, ali sam sad proverio, ima ga i na KAT-u i na Pajratbeju.Thx!
Lrd Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Ekspresno završen WPC. 1 zadovoljstvo™. Nije nivo najboljih engleskih krimića, ali sasvim lepo vozi. Na kraju je bogatije gledalačko iskustvo nego nesrećni Ripper Street.
ducca Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Following je užasno iritantan, ne znam zašto ga gledam više uopšte. Valjda zato što sam kreten.Ja izdrzao nekih 6-7 ep i batalio, najvece smece trenutno na TV.Inace probao Arrow i nije mi legao...
boshoku Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 pogledao back-to-back, grimm i once upon a time, sve što je izašlo. prva sezona prvonavedene je konsternirajuć treš, sa tragičnim dijalozima, glumom i lošim scenarijem (uglavnom premotavao). druga sezona je već za nijansu bolja, ali neću revnosno skidati nove epizode.horovicev once upon a time je znatno kvalitetniji. ima i tu puno propusta, rupa i nepotrebnosti, ali je izuzev par epizoda (ivicu i maricu, izbeći), poprilično gledljivo, a i karlajl u ulozi nije loš.
Lrd Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 pogledao back-to-back, grimm i once upon a time, sve što je izašlo. prva sezona prvonavedene je konsternirajuć treš, sa tragičnim dijalozima, glumom i lošim scenarijem (uglavnom premotavao). druga sezona je već za nijansu bolja, ali neću revnosno skidati nove epizode.horovicev once upon a time je znatno kvalitetniji. ima i tu puno propusta, rupa i nepotrebnosti, ali je izuzev par epizoda (ivicu i maricu, izbeći), poprilično gledljivo, a i karlajl u ulozi nije loš.Sve se slažem, samo bih za Grimm, koji redovno gledam, dodao da je ipak gledljiv i da ima zanimljivu premisu, ali i da bi bez problema bio za 50% bolji da glavni glumac nije tako prazan. A Once Upon a Time u drugoj sezoni mi je dosta šlepav. Ali, zato ima Crvenkapu.
Blueberry Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Da li je neko gledao 'Defying Gravity'? Ako jeste, vredi li čemu?
Čutura Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 prva sezona forbridelsen na rts1, nedeljom 23,10 :ziga:
copkillah Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Sve se slažem, samo bih za Grimm, koji redovno gledam, dodao da je ipak gledljiv i da ima zanimljivu premisu, ali i da bi bez problema bio za 50% bolji da glavni glumac nije tako prazan.A Once Upon a Time u drugoj sezoni mi je dosta šlepav. Ali, zato ima Crvenkapu.Otprilike se slažem, Grimm sa zadovoljstvom gledam iako nema neki kvalitet. Prosto volim taj fazon i ne vređa nešto posebno inteligenciju.OUAT mi je, prilično bzv, glumci su JAKO JAKO loši izuzev, naravno, Karlajla. Možda je dodatno hejtujem zato što je to nekada, u nekom drugom univerzumu, trebalo da bude ekranizovana "Fables", ali jbg.
Arkadija Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Sve se slažem, samo bih za Grimm, koji redovno gledam, dodao da je ipak gledljiv i da ima zanimljivu premisu, ali i da bi bez problema bio za 50% bolji da glavni glumac nije tako prazan.A Once Upon a Time u drugoj sezoni mi je dosta šlepav. Ali, zato ima Crvenkapu.Na Grimm se nikada nisam primila, zapravo sve epizode koje sam odgledala ( 4) bile su mi odbojne.OUAT mi je nešto interesantniji, pa još uvek istrajavam. Zapravo, da nema Roberta Karlajla kao Mr. Golda, verovatno bih odustala još na pola prve sezone.
Lrd Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Jebote, šta se sve izdešavalo u Shamelessu. :ohmy:I ko će sad da dočeka finale sezone?!I kad pre finale?!
Dionysos Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 прати неко викинге (http://www.imdb.com/title/tt2306299/)?продукција хистори канала, прича заснована на животу рагнара лотбрука и првим походима викинга на британију... за сада 5 епизода изашло
mammy two shoes Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 u traganju za serijom koju ću da gledam kada se završe shameless i justified, naletela sam na ovo i stavila u špajz među zalihe.http://www.bbc.co.uk/mediacentre/latestnews/2012/the-village.html
nemoderisani Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Kako je sjajan Justified! Završavam prvu sezonu.
Recommended Posts