Jump to content

O serijama

Featured Replies

Borgen

• Replies 22.8k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

BBC-jev "Merlin"... :wub:

Da li je neko gledao "Mayday"(BBC One)?262148-1.jpgPo onome sto sam procitao mi deluje obecavajuce, skidam prvu epizodu u svakom slucaju.
odgledala tri epizode, četvrta se skida, a sutra izlazi peta, poslednja.meni se dopada. puno sumnjivih lica.

pocela da gledam nashville...pathoshttp://www.youtube.com/watch?v=fdFCxsToVpo

pocela da gledam nashville...
Iiiiiiii? Najbolja sapunica na TV-u meni.

Following je i dalje bezveze, vratio se Grimm, a američki Being Human mi je i dalje sinpatičan.Nego, er gledao neko Vikings? Volim tematiku, gleda mi se, ali ne bih ako je garbidž. Ma šta serem, saću da bacim pogled.

Počeo novi Psych...................:+1:

Pogledao sam prvu epizodu Vikingsa i nije loše. Više je drama, a i ispalo je da je neka dramatizacija života Ragnara Lodbroka. Nastaviću da gledam.

super mi nashville, jedva cekam opet da krene.[jos sam i na par pesama odlepila, pa ih, evo, vec treci dan slusam na repeat...]

262296-1.jpgNova policijska serija, deluje mi interesantno zbog Renoa.Dacu joj sansu.

Edited by Tinman

serija prosecna, zan jo reno debeoPoslato... ili nije... using tapatok

Hvala! :)

Nova britanska serija, bomb squad u afganistanu, bluestone 42, gledao neko?

The Veronica Mars Movie ProjectSkoro milion dolara za 1 dan, cilj ce brzo biti ispunjen! :jerry:

Edited by Calavera

A je l gledao ko Strike Back?