Jump to content

O serijama

Featured Replies

Da li je neko bacio oko na THOSE WHO KILL?http://www.imdb.com/title/tt1565810/?ref_=sr_2

Edited by Blueberry

• Replies 22.8k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Ja nisam, ali zvuči zanimljivo. Valja li?
Tek sam je skinuo, ali me jebu titlovi. Pošto mi je to nešto ubedljivo najmrskije da tražim po netu, odgledaću na računaru pa ću da glasujem.

Archer bas razbija ove sezone.

skoro sam zaplako gledajuc prvi drugi blek miror. omekso sam, odsad samo zonbiji :fantom:elem, super mi je epizoda, nisam siguran da je na nivou trece prve, koja mi je daleko naj naj, doduse mozda iz sasvim nefilmskih razloga, ali svakako mi je i dalje nesto najbolje od televizije sto sam skoro gledao.

kako sta, black mirror is back?!

Aha izisle sve tir al jos nema prevoda na naski :/

Archer bas razbija ove sezone.
Odličan je. Poslednja epizoda sa ambasadorom Albanije :lol:

jebote Arčer počeo pre dva meseca ....a ja kukam da nemam šta da gledam (u krakoj formi) od serija...jupi!edit:i Community počeo

Edited by eye of the beholder

Da li je neko gledao "Mayday"(BBC One)?262148-1.jpgPo onome sto sam procitao mi deluje obecavajuce, skidam prvu epizodu u svakom slucaju.

Edited by Tinman

Odgledao Utopiu nije loše. Mislim da će sa onakvim krajem snimiti bar još jednu sezonu.

konacno izasao i poslednji titl za engrenages

pogibe samy, pfff..

Ja nisam, ali zvuči zanimljivo. Valja li?
gledala ja,nije bas forbrydelsen, ali je ok.
gledala ja,nije bas forbrydelsen, ali je ok.
Baš tako.

Dajte spisak svih tih "Skandinavskih" serija:- forbrydelsen, "most" i sične