Jump to content

O serijama

Featured Replies

Zato što su žrtve Englezi. Dok oni kažu "Izvinite, ali vaša štangla mi je u lobanji" - kasno.Inače, ubedljivo najjezivija stvar u seriji je nosna devijacija debelog, tj. zvuk koji proizvodi :isuse:@blueberry: Nije provereno, ali rasplet ne ostavlja previše mogućnosti za nastavak.

• Replies 22.8k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Inače, ubedljivo najjezivija stvar u seriji je nosna devijacija debelog, tj. zvuk koji proizvodi :isuse:
:D To, i "where's Jessica Hyde?" jedno 28 hiljada puta.Ustvari, svi su me nervirali ali mi je bila ok serija.

Zvuk devijacije jeste all star, ali je MVP nerviranja kako Džesika priča i kakve grimase pravi dok priča. Ono šaputanje i krivljenje glave i kad kaže šta ima pa ostane sa poluotvorenim ustima....ugh.

Inače, ubedljivo najjezivija stvar u seriji je nosna devijacija debelog, tj. zvuk koji proizvodi :isuse:
:D To, i "where's Jessica Hyde?" jedno 28 hiljada puta.Ustvari, svi su me nervirali ali mi je bila ok serija.
+1 za sve ovo gore.Doduše, odgledala sam samo 3 epizode, za sada, ali nema nikakav problem da nastavim da gledam do kraja.

Odgledala sam celu Utopiju. I na kraju nemam neko definisano mišljenje. Ni da mi se sviđa, ni da mi se ne sviđa.U stvari, sve mi to deluje kao da je neko pokupio sa interneta ( svi dobijamo mejlove sa takvo sadržinom, pazite, ne jedite soju, ne jedite margarin, ne jedite zdenka sir, ne pijte antibiotike i sl....) trenutno aktuelne teorije zavere koje se tiču prehrambene i farmaceutske mafije, i nije se mnogo trudio da napravi scenario sa čvršćom pričom, već je nabacao 5-6 likova koji su samo naznačeni, dodao super tajnu organizaciju koja vuče konce, našao Kanal 4 da mu to finansira, glumce izabrao po kriterijumu antipatičnosti i to je to.

6665261_700b_v1.jpg

Može li prevod fore za nas sa jeftinijim ulaznicama? Ko je Šeldon?

A to.Zombije, vampire, adaptacije bajki i slicne gluposti ne gledam. Jedva cekam da se to ponovo vrati na marginu.

Šta je Zombie Outbreak?

Pa, valjda, Walking Dead.

Samo da se javim da sam sustigao ostatak populacije sa Sejmlesom, te se sad spremam odgledati friski materijal

Danas se pojavila S03E06...

Danas se pojavila S03E06...
Najdepresivnija epizoda od početka serije.