Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Генијално урађена серија, нико други није то могао да направи.

Posted

Je l' neko ovde odgledao Last Resort do kraja? Ja danas vezao poslednje 4 epizode, i mogu samo da se naopštim s majkom svim retardima koji nisu dozvolili da se od ovog napravi cela serija. Od kako su je otkazali sve je bilo maksimalno zbrzano i pojednostavljeno, ali za divno čudo, uspeli su da kako-tako privedu kraju... čak je i malo poignant kad XO održi poslednji govor, a poslednje upucavanje dođe na potpuno neočekivanom mestu.U celini gledano, jeste bilo malo preambiciozno. S jedne strane military akcijašenje na tropskom ostrvu, s druge vašingtonsko spletkaranje, nije moglo da ne bude nedorečeno. Ali da je stoka malo više htela da gleda, imali bi bar dve-tri sezone da ispričaju priču; stvarno mi se čini da bi bilo nešto jako dobro i prilično originalno.Ne treba posebno da se napominje, ali Pembleton™ rula u svakoj svojoj sceni. Čak ni supporting cast nije loš, all things considered.

Posted

Jebote, ovaj Shameless je besmisleno dobar. Ne znam šta sam čekao do sad. :)

... Last Resort ...
Nekako sam izdržao do one epizode u kojoj Pemblton igra go sa kineskim ambasadorom, a onda sam se zapitao zašto sam uopšte došao dotle. Budalaština skroz. Da je mini serija pa 'ajde, ali ovako...
Posted

^_^meni su ostale još dve epizode Last Resortai nikako da se nakanim da ih pogledam, odkad sam pročitao Vasinu preporuku za TBBT

Posted

Apsolutno i nedvosmisleno i vrlo samosvesno sam se samodozirao epizodama Shamelessa, ali je ipak prva sezona proletela za treptaj oka. Suvo zlato od serije. Drama, komedija, lekovitost, ljudskost. Je-bo-te! Pola četiri ujutro, vreme je za spavanje, ali...moram da načnem drugu sezonu. Jebi ga.Zato je PPP najbolji serijski forum na inter-netu. :Hail:

Posted
Jebote, ovaj Shameless je besmisleno dobar. Ne znam šta sam čekao do sad. :)
Odličan. A ja sam čekao da se nakupi. I već sam na pola druge sezone i osećaj da nema još puno se polako prikrada i ni malo ne prija.
Posted

^uveliko se prikazuje treća sezona. još su luđi i sve ih je više na gomili.

Posted

Upravo sam skinuo s03e05, završavam neku šljaku, a gleda mi seeee :lolol:

Posted

Eheheh! Poceo i ja da gledim Shameless, pa dosao da dam jos jedan +1Frenk je car. Ima da nosim kapu kao on. Pri kraju sam prve sezone

Posted
Ima da nosim kapu kao on.
Ja 'oću jaknu kao on. :DJa ne znam ko mi je draži, svi su mi super.
Posted

Sranje, u drugoj sezoni je leto - nista od kape <_<E, recite mi da je Ejmi Smart lez i da ce se smuvati sa Fionom :thumbup: I sta je sa ovim prezimenima sa naseg podneblja™? Miljkovic, Ratkovic,...

Posted

Pa snima se u Chicagu :s_c:http://youtu.be/FMRWHJvUWhI?t=2m45s

Posted

Da, ali sta traze na Saut sajdu, pa jos u tolikim kolicinama? Sad jos ispada da je Sinatra trebao da peva Bad bad Mike Ratkovich, umesto Bad bad Leroy Brown