jms_uk Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Nevidjeno me iritira Becky sa onim ogavnim naglaskom... Dobro je da nisam jedini :DSkinuo danas [sad vec juce] i cetvrtu epizodu, ali je nisam jos pogledao.
marv Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 da li je neko gledao the booth at the end? vredi li gledati?
Weenie Pooh Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Gledali, bilo je reči na ovoj temi pre nekog vremena. Nije loše, mada (naravno) razočarava rasplet. Miniserija, odgledaš je za jedan dan.
nbg4ever Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Hmmmm, pojavio se Touch jutros. Dve epizode. Jel gledamo to i dalje, zaboravih?
Mil@n Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Završio sam IT Crowd.Prvo, jako glup koncept od 6 epizoda po sezoni, nekako ne stigne čovek ni da se privikne na likove, da se glumci sažive sa ulogama, da se scenaristi naviknu na likove i razmašu...Opet, sviđa mi se, pravi sirovi Engleski humor sa par urnebesnih rola, meni su oba Rejnholma užasno smešna, pogotovu drugi iako sam bio jako skeptičan kada je prvi "nestao" iz serije skoro po početku iste.
Vapad Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Nije to koncept svojstven IT Crowd, to je, mislim, britanski standard, dve sezone godišnje po šest epizoda.
Mil@n Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Nije to koncept svojstven IT Crowd, to je, mislim, britanski standard, dve sezone godišnje po šest epizoda.Kada sam rekao koncept, mislio sam na celokupno Brit područje. Men Behaving badly i OFAH su u istom fazonu, to što se sećam ovako iz glave.
Lrd Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) Hmmmm, pojavio se Touch jutros. Dve epizode. Jel gledamo to i dalje, zaboravih?Ja sam iz nekog razloga pogledao jedno sedam-osam epizoda, ne pitaj zašto. Meni to kao neka produžena reklama za neki telekom. Ali, vidim da se američki kritičari oduševljavaju iz nekog razloga. Neobjašnjivo, kao recenzenti Twilight Sage ili Lincolna. Edited February 9, 2013 by Lrd
nbg4ever Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Pokušao popodne i ne ide. Smaraš bre Džeče Bauere. I ti i dete.
Aion Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Gleda li ko "Scott & Bailey" (HRT1, subota oko ponoci). Pocetak i nije bas obecavao, medjutim iz epizode sve bolja i bolja.
nbg4ever Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 http://marquee.blogs.cnn.com/2013/01/30/entourage-movie-officially-on-the-way/
scab Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 u ostalim vestima...večeras inside comedy početak sezone, gost louis ck.banshee me posle treće epizode naterao da ne odustajem od serije, al sad me već pušta oduševljenje.izgleda da će party down umesto nove sezone dobiti film! mene dragocommunity gubi i ono malo duše što mu šejtan dade.bob's burgers nikad bolji'kako sam ti mater' nikad gorithe mind of the chef jako zanimljiv
copkillah Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Black Mirror se nastavlja! Izašla prva epizoda druge sezone.
Recommended Posts