MayDay Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 I ostale epizode fantastcnog Kevina Spejsija su izasle!!!!
Lrd Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Jel Ripper street postao uzasno dosadan zadnje dve epizode, ili mi se cini?Meni je poslednja bila dosadnjikava, a prethodne se i ne sećam. :(
Arkadija Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Jel Ripper street postao uzasno dosadan zadnje dve epizode, ili mi se cini?E, da, ova poslednja je bila dosadna. Inače imaju još samo 3 do kraja sezone.
Weenie Pooh Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 I ostale epizode fantastcnog Kevina Spejsija su izasle!!!!Gledam, nije loše, samo me ubija onaj njegov karikaturni southern drawl...
Pokojni Ruxin Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) Jel se pričalo o Following, gledo li je neko? Ne izbacuje mi search ništa...delovalo mi zanimljivo kad sam pre par meseci gledao najave, trebalo bi biti po mom ukusu ako ga nisu nešto mnogo zasrali. Edited February 5, 2013 by bob loblaw
Mauci Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Dobar je Following. Nista spektakularno ali iznad proseka.
ducca Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) Mauci sve rekao. Moze da se pogleda definitivno.Inace, je l overavao ko Lilyhammer sa Steve Van Zandtom? Ideja jasno potice iz Sopranovih, ovo dodje kao nekakav spinoff... Edited February 5, 2013 by ducca
mammy two shoes Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Mauci sve rekao. Moze da se pogleda definitivno.Inace, je l overavao ko Lilyhammer sa Steve Van Zandtom? Ideja jasno potice iz Sopranovih, ovo dodje kao nekakav spinoff...pričalo se ovde o tome. vredi pogledati, zabavno je. sledeća sezona će biti dogodine.,
Lrd Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Je l' gledao neko od anglofila Utopiju? Čujem da je dobro, ali Englezi meni moraju da budu baš dobri da bih ih gledao.
Weenie Pooh Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Gledao ja prve 2-3 epizode, nije loše mada nešto smeta, nisam siguran šta. Lepo zapliću za sada, nema previše "out there" elemenata da me nerviraju...
Mauci Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Meni je odlicno ali mi takodje nesto smeta a ne znam sta. Nevidjeno me iritira Becky sa onim ogavnim naglaskom... WP, je l' to sever Engleske u pitanju?
Weenie Pooh Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Naglasak? Nije bre, žena je iz Walesa. Ja nemam šanse da prepoznam njihove lokalne izgovore, dobar sam i ako uspem da razlikujem Škota od Irca...
Ryan Franco Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Jel Ripper street postao uzasno dosadan zadnje dve epizode, ili mi se cini?ja stigao do sredine one epizode sa teroristima i... ćao zdravo doviđenja.desilo se tačno ono čega sam se pribojavao nakon prve epizode. acapulco heat u whitechapelu. ma...
Recommended Posts