Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Pogledao sam Американс... Onako, nista spektakularno. Nije ni priblizno rubikonskog tipa, osecam da ce biti dosta "porodicne drame", ali mozda i gresim. Dacu joj sansu jos par epizoda

Posted

Community jebe kevu.Jos samo da mi se Abed potpuno dopadne....stalno ga u mislima poredim sa Sheldonom, ali, sto kaze Toma Zdravkovic, dva smo sveta razlicita.

Posted
engrenages , cetvrta sezona po imdbu zavrsena u oktobru al nigde nema poslednje cetiri epizode da se kupe, zna neko nesto?navukoh se i sad kriziram, pomagajte :)
Posted

cpasbien.me pa idi na searchNego, gledaš na francuskom? Vidim konačno će je BBC 4 pustiti, valjda 9. februara, pa će biti valjda i nekih engleskih titlova.

Posted (edited)
cpasbien.me pa idi na searchNego, gledaš na francuskom? Vidim konačno će je BBC 4 pustiti, valjda 9. februara, pa će biti valjda i nekih engleskih titlova.
imas s/h titlove za sve epizode do s04e08 na prijevodi-online.orghvala za cpasbien, nisam znao za njih, bukmarkujem :) Edited by Takanohana
Posted (edited)

Aaaaaaa, Takano-sane :ziga:A ja vrtim tamo neke addictede i ostala sranja, a da ne proverim prijevode :frust:Još ako su tamo 2-3 meseca, ima se roknemDobro, utešno je što sam barem skinuo epizode

Edited by Garnirung
Posted

haha, a ja sam se sad ubedacio, nisam na drugim mestima ni gledao pa nisam ni znao da za poslednje 4 epizode nema nikakvih titlova, nigde :(

Posted (edited)
:lolol: e jbg, sad da li da se naprimam na suvo ili da čekam i za te 4 ?!sad je stvarno još gora varijanta :( Edited by Garnirung
Posted

ja trenutno gledam prvu epizodu house of cards. what a candy!!! odlična! a prve dve epizode režira finčer lično. posle džoel šumaher i tako...kevin spejsi. koji izrazi lica!! fantastično!

Posted

uf, odgledao prvih sest, spejsi razbija, robin tiha patnja..kapitolske spletke 1/1.. me like it...a lot..

Posted

Lu-di-lo!!! Ostala do 5 da zavrsim trecu, a ustala u 8 zbog skole. Jedva cekam jos!!!Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Skidam onda to, mada nisam ljubavnik Finčera.Nego, zbog onog usranog nazpvi sporta nema ništa od serija. :thumbdown:

Posted

niko da prokomentarise 30 rock series finale?sjajno zaokruzili sve šale na kojima su insistirali sedam sezona, TGS/30 rock paralele, dirljiv kraj, smesan post-kraj... apsolutno sve sto sam i ocekivao. ala bi kul bilo da sad tina fey i amy poehler naprave zajedno novu seriju. taman da ostave parks&rec na vrhuncu."thank you america. that's our show. not a lot of people watched it but the jokes on you, because we got paid anyway!"

Posted

Jel Ripper street postao uzasno dosadan zadnje dve epizode, ili mi se cini?