Vapad Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Nadam se da će im pasti ruke Fiat 500L, pošto su 500 i Pandu nahvalili.
katodik Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ko zna, mozda James May kupi jedan. Pandu vec ima...
Vapad Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 (edited) Znam, cimali su ga zbog toga. Ali kada su testirali pandu, što kaže, uvek je voziš na tri točka, mnogo dobar auto. No je meni, da li su naišli u Srbiju, do Kragujevca, mada, verovatno bi čuli.EDIT: vidim da je ove sezone od sedam epizoda jedna božićni specijal :frust:Imaju Afriku, Ameriku, izgleda Italiju...ne, možda dogodine... BTW, potpisali su svi za još tri godine, jej. Edited January 27, 2013 by Vapad
katodik Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ako budu testirali 500L, nema sanse da ne pomenu gde se proizvodi. Nadam se samo da nece Clarkson ponovo da napravi diplomatski incident, kao sa Mexicancima...
ducca Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ko zna, mozda James May kupi jedan. Pandu vec ima...Samo ako ga nisu testirali na Nirburgringu... <_<
ducca Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Pogledao sinoc pilot The Following. Obecavajuce...
scab Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 (edited) Znam, cimali su ga zbog toga. Ali kada su testirali pandu, što kaže, uvek je voziš na tri točka, mnogo dobar auto. No je meni, da li su naišli u Srbiju, do Kragujevca, mada, verovatno bi čuli.EDIT: vidim da je ove sezone od sedam epizoda jedna božićni specijal :frust:Imaju Afriku, Ameriku, izgleda Italiju...ne, možda dogodine... BTW, potpisali su svi za još tri godine, jej.ove sezone bi trebalo da posete crnu goru. znam da su bili jos za vreme emitovanja prethodne sezone, tako da bi bio red i da prikazuedit: mislim da sam se posle trece epizode navukao na banshee Edited January 28, 2013 by scab
Filipenko Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Meni je potpuno neshvatljivo da neko gleda taj Top Gun/Gear. Retko viđena simbioza dosade, subjektivnosti do tačke bahatosti, gluposti, besmisla i folirancije. Obična high-production mamipara.
Renegade Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Subjektivnost je najmanji problem. Mene nervira što je sve isplanirano i izrežirano. Baš je igrana serija. :D
Pokojni Ruxin Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 (edited) Meni je potpuno neshvatljivo da neko gleda taj Top Gun/Gear. Retko viđena simbioza dosade, subjektivnosti do tačke bahatosti, gluposti, besmisla i folirancije. Obična high-production mamipara.Idukurac Filipe, trebao si to reći pre nego što sam otišao i kupio jebeni Bentley GT Continental GT Speed GT da bih s njim učestvovao u WRC-u. Edited January 28, 2013 by bob loblaw
scab Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Meni je potpuno neshvatljivo da neko gleda taj Top Gun/Gear. Retko viđena simbioza dosade, subjektivnosti do tačke bahatosti, gluposti, besmisla i folirancije. Obična high-production mamipara.pa da je stvarno emisija o automobilizmu, nikada je ne bih gledao!
pp34 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 apsolutno najbolja epizoda modern family ikada! EPIC!!!!!ne znam da li iko jos prati ali ovoliko se nisam smejao ni na jedan sitcom u prethodnih par godina. http://www.youtube.com/watch?v=pM-ljFyUMLo
Prospero Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Jel prati neko The Hour?nije loše, kao blend retrto Newsroom-a i Rubicona.
Recommended Posts