Blueberry Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 O Broenu se drvilo na Omiljenim serijama i The Killing. Mada, nije mi jasno što pitaš, zašto samo ne otvoriš temu o čemu ti se otvara? Ništa ne košta. :)Pitam zato što se snima nova sezona, a ne umem da otvaram teme, niti sam nešto entuzijastičan da to činim pošto sam ovde još uvek ruki i jedva se snalazim i sa mnogo jednostavnijim postavljanjima.Ali ako misliš da je dovoljno da se 'drvi' o tome negde tamo, okej, nemam ništa protiv. Mislim, jbš temu ako nema dovoljno zainteresovanih...
Frank Pembleton Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Pitam zato što se snima nova sezona, a ne umem da otvaram teme, niti sam nešto entuzijastičan da to činim pošto sam ovde još uvek ruki i jedva se snalazim i sa mnogo jednostavnijim postavljanjima.Ali ako misliš da je dovoljno da se 'drvi' o tome negde tamo, okej, nemam ništa protiv. Mislim, jbš temu ako nema dovoljno zainteresovanih...Jel se snima nova sezona ili mislis na onaj Tunel koji je isto sto i The Killing za Forbrydelsen?
Renegade Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 (edited) wiki kaže: Season 2 has been announced and is due to start shooting in October 2012, with a broadcast date of Autumn 2013. E sad, trebalo bi da nađemo neku vest iz Švedske/Danske kao potvrdu.edit: nađoh ovu vest od 14. januaraRecordings started!Filming for the second season of the popular television series THE BRIDGE is currently in the process of filming. Nimbus Film is proud to be involved as co-producer for the series, which include 've Sofia Helin and Kim Bodnia of roles.The new season can be seen on TV this fall, 2013. Edited January 26, 2013 by Renegade
Blueberry Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Jel se snima nova sezona ili mislis na onaj Tunel koji je isto sto i The Killing za Forbrydelsen?Nova. Sofia & Bodnia rides again. Ne znam da li će zadržati isti naslov, though, ali čini se da prave franšizu jer su rejtinzi serije jači i od Forbrydelsenih.
Arkadija Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Bron/Broen"Season two has been announced and in due to statr shooting in October 2012, and with broadcast date of Autum of 2013."
Lrd Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Pitam zato što se snima nova sezona, a ne umem da otvaram teme, niti sam nešto entuzijastičan da to činim pošto sam ovde još uvek ruki i jedva se snalazim i sa mnogo jednostavnijim postavljanjima.Ali ako misliš da je dovoljno da se 'drvi' o tome negde tamo, okej, nemam ništa protiv. Mislim, jbš temu ako nema dovoljno zainteresovanih...Pa šta te briga šta ja mislim? :) A nisam mislio da je "dovoljno", nego da znaš gde su ljudi koji diskutuju o toj seriji. Nove teme se pokreću kad uđeš u podforum, pa gore levo.
Blueberry Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Pa šta te briga šta ja mislim? :) A nisam mislio da je "dovoljno", nego da znaš gde su ljudi koji diskutuju o toj seriji. Nove teme se pokreću kad uđeš u podforum, pa gore levo.Mogao bih da kažem nebriga me, ali to ne bi sasvim odgovaralo istini, pošto si ti ipak Lord ove sekcije, iako se ne palim na ne gledam gotovo doslovno ništa od onoga što tebe maloekranski uzbuđuje. Ali nije da ne volim da pročitam ono šta kaeš, pošto veliki broj ljudi u mom okruženju torentuje i prati sve to.U svakom slučaju, фала лепо na tipu, možda i otvorim temu kada dođe vreme, ukoliko me neko ne preduhitri.
Lrd Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Mogao bih da kažem nebriga me, ali to ne bi sasvim odgovaralo istini, pošto si ti ipak Lord ove sekcije, iako se ne palim na ne gledam gotovo doslovno ništa od onoga što tebe maloekranski uzbuđuje. Ali nije da ne volim da pročitam ono šta kaeš, pošto veliki broj ljudi u mom okruženju torentuje i prati sve to.U svakom slučaju, фала лепо na tipu, možda i otvorim temu kada dođe vreme, ukoliko me neko ne preduhitri.Brate...ovde gomila ljudi voli serije i ćaska o njima, nisam primetio nikakve power tripove. Ljudi slušaju preporuke jedan drugog otprilike, nema hijerarhije nikakve. No, nema veze.
Blueberry Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 (edited) Brate...ovde gomila ljudi voli serije i ćaska o njima, nisam primetio nikakve power tripove. Ljudi slušaju preporuke jedan drugog otprilike, nema hijerarhije nikakve. No, nema veze.Znam, nisam tako ni mislio. Možda Verovatno sam se pogrešno odrazio. Аполоџајз. :) Edited January 26, 2013 by Blueberry
nbg4ever Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Whitechapel nema eng titlove za dvdrip trece sezone?
Arkadija Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Odgledala obe sezone Episodes. Simpatično i duhovito, i što je najvažnije nije razvučeno na 24 epizode po sezoni, nego ih ima po 9.
mammy two shoes Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Whitechapel nema eng titlove za dvdrip trece sezone?ja sam titlove za treću sezonu skidala sa addic7ed.
nbg4ever Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ma imaju samo za 720p. Na kraju sam skinuo ponovo celu sezonu.Krace to traje nego potraga za odgovarajucim titlom :D
Takeshi Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 odgledao za dva dana celu sedmu sezonu "30 rock", sledece nedelje ide poslednja epizoda serije.a konacno mi je seo i "drzavni posao" :D
Recommended Posts