Jump to content

O serijama

Featured Replies

ovaj - Saturday Night Live S38E09 Jennifer Lawrence-The Lumineers?ima di oćeš, praktično ga poklanjaju
ma da, neg sam mislio da stavim ovde klip samo tog hobit dela, al ima samo na nesrpskom hulu.
  • Replies 22.8k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

haj da vidim da li mogu da ga nadjem

Edited by Vapad

krenula druga sezona Enlightened, dve ep do sada prikazane

The Following je poprilično sranjkav i jeftin, a Bejkon je potpuno neiskorišćen. Osim toga, u prvoj epizodi se pojavljuju dve stalne članice prve postave ol-tajm hejt PPP mizoginog tima (Maggie+Grace_3.jpgNat+Z+Sexish.jpg).Pogledaću još koju jer je premisa jako zanimljiva.Banshee je otprilike prosek, ali se gleda jer je negativac jako zanimljiv - Amiš koji drži klanicu.A počela je prošle nedelje treća sezona Being Human, koga zanima.

Banshee je otprilike prosek, ali se gleda jer je negativac jako zanimljiv - Amiš koji drži klanicu.
...I hrani rotvajlera gresnim saradnicima :lala: Nema serije bez kvalitetnog negativca...

najdzela i entoni u istoj emisiji, the taste.kuvari, takmicenje...bezveze. The_Taste_a_l.jpg

najdzela i entoni u istoj emisiji, the taste.kuvari, takmicenje...bezveze.The_Taste_a_l.jpg
ja ipak skidam!

"How I Met Your Mother" snima još jednu, devetu sezonu (jesen 2013/proleće 2014).

Čujem da spremaju spinof - "How I Killed My Father"

Gledao neko Continuum? Kakav je?

To whom it may concernPočeo Spartcus.

edit: pročitao Community :lolol: A Continuum, onako, nije loše. Ja ću sigurno gledati i drugu sezonu.

Edited by deeps

Samo da pitam hoće li se/ima li interesovanja da se otvori tema The Bridge (Bron/Broen)?

Samo da pitam hoće li se/ima li interesovanja da se otvori tema The Bridge (Bron/Broen)?
O Broenu se drvilo na Omiljenim serijama i The Killing. Mada, nije mi jasno što pitaš, zašto samo ne otvoriš temu o čemu ti se otvara? Ništa ne košta. :)
Korektan za ljubitelje SF-a. Gledaću i drugu sezonu.

+1 za ContinuumSent from my HTC One V using Tapatalk 2