Mil@n Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Onda premijera već danas do kraja radnog vremena. :)
morgana Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 samo da bacim preporuku i ovdje: justified sabija. bila sam dovoljno mentol da poduze odlazem gledanje, a sad ga obozavam. ide mi ravno u 5 najboljih serija ikad.
Кристофер Лумумбо Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 +100samo snizi malo ocekivanja, tesko da ce snimiti bolju sezonu od druge.
morgana Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 +100samo snizi malo ocekivanja, tesko da ce snimiti bolju sezonu od druge.dada, upozorena sam vec :)i dalje niko ne gleda Dr Who?gledala sam ja dok je isao na hrt-u, doduse ne redovno. vrh je, bas cu da skinem s torenta.
ivy Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 (edited) gledala sam ja dok je isao na hrt-u, doduse ne redovno. vrh je, bas cu da skinem s torenta.imas ovde onlajn i sa prevodima,mnogo je zgodno :Dhttp://www.filmovion...eos-1-date.html,mi gledamo, ja ne mogu da prestanem..imaju sve epizode osim poslednje bozicnog specijala Edited January 5, 2013 by ivy
ivy Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 jao mnogo je dobra serija,ja sam se potpuno navukla..jako su mastoviti i svaka cast piscima i scenaristima.ok,ima raznih momenata i dobrih i losijih prica ali u tome je i car :P
Milosh76 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 (edited) Bice na YT za neki dan, valjda se neko setio da snimi :DInace gledam seriju Suits, prilicno zabavno. Edited January 6, 2013 by Milosh76
Kelt Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 (edited) pogledao prvu epizodu. Svakako je bolje nego bilo šta naše iz novije produkcije. Samo... malo mi bezveze zaplet i sporo se odvija, trebalo je da bace veću kosku do sledeće epizode, no dobro, bumo videli.Što reče Steins, bezveze su im klišei. Čuvar u penziji koji sklapa brodove, brat invalid kome se eksplicitno kaže "invalidu" i tako to... Edited January 6, 2013 by Kelt
mammy two shoes Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 da li je ko gledao ovo što je bratko napravio, a što je visoko ocenjeno? i da li ima negde prevod na srpski/engleski ili može i bez titla ako se pažljivo sluša?http://www.imdb.com/title/tt1909015/
Lrd Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 (edited) Odličan poslednji Family Guy. "You will not stop talking about Breaking Bad. You will always mention it is the best thing since The Wire. You will not stop talking about The Wire". Edited January 7, 2013 by Lrd
copkillah Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Pokidao sam se. A imaju makar još dva citata koji su podjednako smešni
Lrd Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Pokidao sam se. A imaju makar još dva citata koji su podjednako smešni Ja sam umro kad prepadaju Meg u svemiru, pa Brajan samo polako isključi monitor.
Recommended Posts