Čutura Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 nema to na teveu ovde, barem ne na slobodnom, ne znam za onaj hbo sto se doplacuje, al na tornjevima ima sve komple..
Frank Pembleton Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Boss je jedna od retkih serija koju uspevam i volim da pratim. Vidim da odgledaste i drugu sezonu, jel to redovno na TV-u ili skidate sa tornjeva?Ima koliko hoćeš po netu i na žalost završena je, mislim da pregovaraju o nekom filmu koji bi pokrpio krajeve koji su ostali...
Sunny Side Up Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 U ovom zatisju pred prolecnu buru u serijskom programu, Brideshead Revisited - revisited.
mammy two shoes Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 kome se svidela serija whitechapel, možda će mu ovo biti zabavno.http://www.imdb.com/title/tt2183641/pojavilo se jutros u radnji. poslala sam dete sa cegerom.
Ryan Franco Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 ihajumalo topik da otvorimo. sad se prisećam nekih nelogičnosti u zapletu ali sve u svemu, visok kvalitet. fotografija je savršena.konsenzus je bio da je forbydelsen bolji.
kud u maglu Simoviću Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 će da vidimoprva forbydelsen 9-, druga lošija, treću pržim za praznike
Lrd Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 kome se svidela serija whitechapel, možda će mu ovo biti zabavno.http://www.imdb.com/title/tt2183641/pojavilo se jutros u radnji. poslala sam dete sa cegerom.Zvuči obećavajuće, će se skida. Zahvaljujem. A taj Whitechappel, valja li? Džek je ispričan na milion i jedan način.Ma, šta ja kenjam? Skidam i to.
Ryan Franco Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 je li, kakav je copper na kraju? ti si beše to gledao? da li da nastavljam nakon druge epizode? fala.
Lrd Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 je li, kakav je copper na kraju? ti si beše to gledao? da li da nastavljam nakon druge epizode? fala.Copper je gornji prosek. Odlični kostim i scena, ali malo pričaju kao da su u 20. i 21. veku, a zaplet ništa specijalno sa izletima u dobre momente. Ali ja sam malo slab na 19. vek pa sam gledao sa uživanjem. Dakle, nastavljaj samo ako su te povukle prve epizode, pošto ništa drastično bolje nećeš dobiti kasnije.
Ryan Franco Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 super. hvala. skidam i ja rippera pa pišemo utiske. pop iz pillarsa obećava.
mammy two shoes Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 odgledala pola epizode ove nove serije ripper street. obećava da će biti bolje od coppera. whiteshapel 1898, odoh da dremnem, pa ću uz kafu odgledati ostatak.
Arkadija Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 odgledala pola epizode ove nove serije ripper street. obećava da će biti bolje od coppera. whiteshapel 1898, odoh da dremnem, pa ću uz kafu odgledati ostatak.Idem odmah da pazarim, Jack mi je slabost odvajkada, još ako valja serija, taman da popunim prazninu koju su napravili nesnimanjem trećeg dela Sherlocka :D
Lrd Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Pogledao prvu "sezonu" (tri epizode) Whitechappela. Super je. Hvala, mammy. Kad su u pitanju novi engleski krimići, ispod Red Ridinga je (ali sve je ispod Red Ridinga), i objektivno ispod Vere i Above Suspicion (samo zbog Kelly i Ciarana), ali mi se više sviđa od druge dve. Danas ostatak gledam.
Arkadija Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Odgledala prvu epizodu Ripper street. CSI u Londonu u 19. veku, prilično zanimljivo iako se direktno ne bavi Jackom, njegova senka stalno lebdi nad Londonom i ekipom inspektora koji su radili na tom slučaju. Po običaju, BBC razbio po pitanju scenografije, kostima, a i glumci su odlični.
Recommended Posts