gervasius twinkleminkleson Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 wow, good british conspiracy at its best, ja ovo nastavljam da kupujem, valjda nece da se pokvari.Jel i ovdje ubijaju sve redom da bi obezbjedili bolje penzije?
Čutura Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Jel i ovdje ubijaju sve redom da bi obezbjedili bolje penzije?jok bre, prava konspiracija, multinacionalna naftna kompanija+ mi5/6 + insajderi/korumpirani u broju 10, stvarno dobro izgleda
*edited by mod Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Obnovljen Burn Notices za jos jednu sezonu.Malo mi se cini preterano, pogotovu sto mi je izgledalo da je ova preostala polovina seste sezone sasvim dovoljna da zaokruzi pricu.
Arkadija Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 (edited) jok bre, prava konspiracija, multinacionalna naftna kompanija+ mi5/6 + insajderi/korumpirani u broju 10, stvarno dobro izgledaJel to potpuno nova serija? Samo jedna epizoda ima? Edited November 8, 2012 by Arkadija
Čutura Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 (edited) Jel to potpuno nova serija? Samo jedna epizoda ima?da, potpuno nova serija iz 4 dela, izgleda da kod engleza nije bas dobro prosla http://www.guardian....-4-secret-state :(nepismenos... Edited November 8, 2012 by Takanohana
jms_uk Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Obnovljen Burn Notices za jos jednu sezonu.Malo mi se cini preterano, pogotovu sto mi je izgledalo da je ova preostala polovina seste sezone sasvim dovoljna da zaokruzi pricu.Michael-u treba malo vise od pola sezone da unisti celu CIA-u :D
gagilija Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 (edited) Veceras zavrsavam dansko-svedski Most. Tj prvu sezonu. A sve mi nesto zao, sjajna serija.Kakva je to serija? Opet krimic ili...?Ja zavrsavam drugu sezonu danske krimi serije The Eagle (Ørnen: En krimi-odyssé), odlicna....preporuka... Edited November 8, 2012 by gagilija
Amelija Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 počela da gledam Luthera, dobar jenego, nešto mi ima malo epizoda, baha ima li treće sezone uopšte?
Arkadija Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 počela da gledam Luthera, dobar jenego, nešto mi ima malo epizoda, baha ima li treće sezone uopšte?Biće, ali opet samo 4 epizode :(
porucnik vasic Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Гледам оригиналне Звездане Стазе, куипио жени за рођендан све досад приказане сезоне Psych-a.
nemoderisani Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Obnovljen Burn Notices za jos jednu sezonu.Malo mi se cini preterano, pogotovu sto mi je izgledalo da je ova preostala polovina seste sezone sasvim dovoljna da zaokruzi pricu.Koje sezone su išle na fox crime-u? Da ih ne gledam ponovo.
Arkadija Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 da, potpuno nova serija iz 4 dela, izgleda da kod engleza nije bas dobro prosla http://www.guardian....-4-secret-state :(Odgledala prvu epizodu. Za sada mi se dopada, posebno mi se svideo bitan detalj sa državnom institucijom koja špijunira državu, a da država ne zna da se to radi i brblja svašta, što mobilnim telefonima što u direktnom razgovoru :D
Takeshi Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 showtime je sinoc poceo emitovanje dokumentarne serije olivera stonea "the untold history of the united states" (10 epizoda + knjiga)moglo bi da bude zanimljivo. This book and the documentary film series it is based on challenge the basic narrative of U.S. history that most Americans have been taught. That popular and somewhat mythic view, carefully filtered through the prism of American altruism, benevolence, magnanimity, exceptionalism, and devotion to liberty and justice, is introduced in early childhood, reinforced through primary and secondary education, and retold so often that it becomes part of the air that Americans breath....ut like the real air Americans breathe, it is ultimately harmful, noxious, polluted. It not only renders Americans incapable of understanding the way much of the rest of the world looks at the United States, it leaves them unable to act effectively to change the world for the better.
morgana Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 (edited) super, ima da se skida odmahtj kad bude <_< Edited November 13, 2012 by morgana
*edited by mod Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Koje sezone su išle na fox crime-u? Da ih ne gledam ponovo.Nemam pojima, ja sam to skidao i gledao jednu za drugom. Gotovo sam siguran da zadnju emitovanu nisu pustili a mozda cak i predzadnju.
Recommended Posts