luba Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Odgledao prvu epizodu Stejt of Pleja, bas je dobro, hvala lubo! Sve vreme mislim odakle znam ovog Stuarta Browna i pola sata po odgledanoj epizodi se setim:da, da, i meni je trebalo vremena da se setim :).ako jos nisi, sledece da gledas red riding.
Calavera Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 (edited) Cekaj da zapisem...SoP zavrsio sinoc maratonom tri poslednje epizode inace, 1 kvalitet. Edited October 19, 2012 by Calavera
mammy two shoes Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 i ja sam danas odgledala poslednje dve epizode state of play. zaista je kvalitet. red riding 1980 spremno čeka pogodan trenutak.
Lrd Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 red riding 1980 spremno čeka pogodan trenutak.1980 mi je najdepresivniji od svih. Sve na mestu, nema zamerki, ali mi baš tužan kraj. :(
Moća Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Jel Red Riding serija ili film iz nekoliko delova?
Arkadija Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Red Ridinghttp://www.imdb.com/title/tt1259574/http://www.imdb.com/title/tt1260581/
Lrd Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Jel Red Riding serija ili film iz nekoliko delova?Serijal od tri televizijska firma. Vrh.
Zis Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 (edited) Dakle, desetom epizodom Boss-a zatvorena je druga sezona. Iako se i u ovoj kao i u prvoj nađe poneki, onako, over the top, madajnemojmejebat momenat nekako se na kraju sve posloži u baš dobru, ne, odličnu televiziju. Svakako ulazi u top 3 najbolje žive serije ( i naravno, loša gledanost, upitna treća sezona). Tom faking Kane ! Edited October 21, 2012 by Zis
Lrd Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Dakle, desetom epizodom Boss-a zatvorena je druga sezona. Iako se i u ovoj kao i u prvoj nađe poneki, onako, over the top, madajnemojmejebat momenat nekako se na kraju sve posloži u baš dobru, ne, odličnu televiziju. Svakako ulazi u top 3 najbolje žive serije ( i naravno, loša gledanost, upitna treća sezona). Tom faking Kane !Odličan je Boss, stvarno. A koje su ti druge dve top žive, baš me zanima.
freakns Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 odgledah nekako drugu sezonu Hell on Wheels...tokom 10 epizoda smo gledali ko ce da se uvuce plavusi u gacice(na kraju je Swede koknuo, ko da nije mogo jos u prvoj epizodi! ) i koji ce da bidne tatko na deteto od kurve iskreno im zelim da serija vise ne vidi ni minuta
ToniAdams Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 sta je ovo sto povremeno vidim na foks krajmu?
*edited by mod Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Odlicna mini serija od dve kompletirane sezone. Skini i odlgedaj u cugu jer sve djuture ima jedva preko giga.
Weenie Pooh Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Aha, delovao je i Lost, pazi da ti se ne ponovi :POzbiljno, Booth nije loša serijica, samo što se ta atmosfera malo izduva do kraja kad od spooky misterioznog "Šta li smera?" lika ostane samo neki tamo univerzalni anđeo čuvar...
Zis Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Odličan je Boss, stvarno. A koje su ti druge dve top žive, baš me zanima. hm... Justified i Misfits (malo sam se zaletio s tim top3, ali eto) I genijalni Louie, ofkors (dobro, to su već četiri serije, ali nema veze, Louie je ionako poseban i gurati ga na top listu mi je nekako... pogrešno)
Recommended Posts