Zeka Peka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 (edited) Pogledao ja pola I epizode i poskidao sve do 5. Početak prilično obećavaДа, чујем да је добра, планирала сам је за зиму, али с обзиром на ове штрајкове писаца, зима ће бити дуга и хладна... Edited November 12, 2007 by Zeka Peka
L.H.O.O.Q. Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Pregledah spisak pa odlucih da dodam neke serije: 1. LIFE ON MARS 2. HOUSE OF CARDS 3 BATTLE STAR GALACTICA a od starih House of Cards, Lexx...
colonelo Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Filipenko je pomenuo seriju Curb Your Enthusiasm.Konačno da čujem da je neko gledao ovu seriju.Humoristička serija u kvazidokumentarističkom stilu, sa mnogo poznatih faca iz svijeta show-businessa koji uglavnom igraju sami sebe. Glavni glumac je ujedno i scenarista Larry David (autor Seinfield-a), koji takođe igra sebe, a suprugu mu igra glumica koja mu izgleda nije supruga u stvarnosti.Duhoviti zapleti, sa obaveznim neprijatnim situacijama, u kojima se često nađe svako od nas, a posljedica su, najčešće, ljudske krutosti i tvrdoglavosti. Često su situacije toliko prepoznatljive da bude neprijatno i gledati, pa su osmjesi koji prate ovaj sit-com (riječ sit-com nikada nije bila u punijem značenju te riječi) uglavnom kiseli.I još jedan plus - nema iritantnog smijeha iz off-a.
iDemo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Odmori se, zasluzio si (HRT), od Gorana & Snjezane Tribuson. Rekao bi covek - shoder al' posto sam pogledao i novo 'Pozoriste u kuci' i jos kojesta sa 'nasheg' govornog podrucja mogu da kazem da i nije loshe... Goran je baja a za Snjezanu ne znam... :)
3opge Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 I sezona Arrested Development jebe kevu, posle su pali malo
Eidyia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Odmori se, zasluzio si (HRT), od Gorana & Snjezane Tribuson.Moram priznat da sam napravila ovakvu facu dok sam ovo čitala - ishitreno.Proizvode domaće produkcije uglavnom ne gledam, ali u moru svih tih novih "urnebesnih" sit comova, ovo je čak i skroz solidna serija. Čak i ne zaslužuje pohvale samo zbog genijalnog Ive Gregurevića, nego je i napravljena skroz nepretenciozno, u dijalozima ima jedna pristojna količina sarkazma, a debilne doskočice koje kao, trebaju publiku doma bacit u nesvijest od smijeha su svedene na minimum.Na kraju krajeva, ako bismo "Odmori se....." uspoređivali sa, recimo "Našom malom klinikom" , ova serija je čisti "Seinfeld".
ducca Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Odgledao Carnivale prvu sezonu i mogu reci da je odlicna serija. A kakva drugacija serija moze i da izadje iz HBO-a. Malo je istripovana, u nekim segmentima podseti na Twin Peaks ali je ipak potpuno originalna i sveza. Isla prosle godine na HRT ali nisam uspevao da se prilagodim terminu tako da sam je skinuo a sad cu i sezonu 2. Dakle, topla preporuka.
iDemo Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Moram priznat da sam napravila ovakvu facu dok sam ovo čitala - ishitreno....Na kraju krajeva, ako bismo "Odmori se....." uspoređivali sa, recimo "Našom malom klinikom" , ova serija je čisti "Seinfeld".Iz iste edicije al' za decu preporucujem Zutokljunca (HRT, izjutra u 8:30). Deca se loze do smrti i nazad (ne bez razloga cenim). Bio sam bezobrazan da komentarisem kako su promenili glumca (Zutokljunac je znacajno i primetno promenio boju/visinu etc glasa) - samo sto nisam batine dobio... Mislim - ne bash batine al' zamalo da me se deca odreknu preko novina...
bios Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Počela peta sezona The Wire! :)Finalna sezona. Baš si me obradovao .
iDemo Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Posle X godina dodjoh u posed 34 epizode ("prva sezona") serije "Otvorena vrata"... Biljana Srbljanovic... Pa nikad u zivotu ne bik reho... "k" u "h"...
nbg4ever Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 (edited) Jel su ovo izasle tri nove epizode Jerichoa, il se ja nesto tripujem *preair 0201, 0202, 0203 :) Edited January 13, 2008 by nbg4ever
mraki Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Jel su ovo izasle tri nove epizode Jerichoa, il se ja nesto tripujem *preair 0201, 0202, 0203 :)Hahaha, izgleda da su procurele pre emitovanja...To i nije tako retka pojava u zadnje vreme. :D
melankolic Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Vidim ovo sad popularno od novih serija pa da pitam drustvo, jel gledao ko?jPod
Recommended Posts