gervasius twinkleminkleson Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Lovely. Jedan od kreatora Cold Case iskasapi Forbrydelsen, drugi ce Broen...
hattori Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 http://www.metacafe.com/watch/2669088/comedy_centrals_krod_mandoon_trailer/kupih ovo.ce da vidimo.deluje zanimljivo.
MayDay Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 nikad manje vremena, a nikad vise zelje za buljenjem u serije.dakle, 'parade's end' mini serija sa ljubicom benediktom, druga sezona 'accused' terija gilijema i na kraju neverovatno sam radoznala u pogledu 'love/hate' sto bi bila irska verzija zice. igra karketi..
ToniAdams Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 pa gledaj dead set, trebala bi ga zavoljeti i razumeti.
Weenie Pooh Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Aj nemoj da je ložiš, Dead Set je miniserija, taman da se navuče pa da nam posle kuka sledeća 3 meseca kako ne zna šta će bez zombija...
MayDay Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Aj nemoj da je ložiš, Dead Set je miniserija, taman da se navuče pa da nam posle kuka sledeća 3 meseca kako ne zna šta će bez zombija...Sledeci put ti se obracam with fire and blood. <_<
Weenie Pooh Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ih, načekaću se onda dok porastu zmajčeki.Ali ozbiljno, Dead Set je vrlo kratka (i vrlo dobra) serija. Ako voliš zombije ili ako ne voliš reality shows.
MayDay Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Pogadjam da jeste. Svideo mi se Black Mirror, a i ovaj Toni Adams preporucuje, a njemu se nesto svidja s mene pa na ustap. Tezak covek na komplimentima, pa to ti je.
Arkadija Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Dobra je bila Once Upon a Time na Fox Life-u.Baš tako. Meni je bila savršena za leto, a i termin se pogodio da mi bude skoro idealan.Druga sezona počinje krajem septembra, pa ću je dodati na spisak serija koje pazarim, samo kad se zgusne raspored, ne znam kad ću da stignem da postignem sve da odgledam :D
luba Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 ima neko putokaz ka braquo prvoj sezoni? drugu nadjosmo na, verovali ili ne, soulseeku.zivot je zaista sve tezi bez demonoida.
copkillah Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Dobra je bila Once Upon a Time na Fox Life-u.Meni je postala pristojna tek u poslednje dve epizode, do tada je bilo presipanje iz šupljeg u prazno, možda zbog toga što mi je kasting prilično glupav (mada volim da gledam onu plavu cicu) i ni za jedan jedini lik nisam uspeo da se vežem - ne računajući naravno Rampelstilskina.
El Guapo Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Regina je ipak #1, zbog nje sam skidao još neke anonimne serije sa neta!
ToniAdams Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 meni Once Upon a Time bila agledljiva skroz :(
Recommended Posts