Jolly Roger Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 (edited) Hvala, pazarim uskoro. :)Xander Berkeley je kralj, pretpostavio sam da vredi. Još ako miriše na originalnu The Twilight Zone, milina™. Edited August 29, 2012 by Jolly Roger
hattori Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Hvala, pazarim uskoro. :)Xander Berkeley je kralj, pretpostavio sam da vredi. Još ako miriše na originalnu The Twilight Zone, milina™.i ne trepci dok gledas, da ne bi propustio epizode.^_^
Weenie Pooh Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Booth at the End ide i na Fox Life ovih dana, primetio sam par puta poneku mini-epizodu, ali ne znam ni termin ni dokle su stigli.
belch Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 mene je oduševio brookerova mini serija dead set, ako neko ne zna šta da gleda, a ovo mu je promaklo, nek obavezno skine i pogleda.veoma inteligentno napisano, mnogo je više od serije o zombijimani ne traje dugo, sveukupno nešto više od dva sata.http://www.youtube.com/watch?v=R7bUbpt5Xb0
luba Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 bila sam ubedjena da imamo topik o dead set negde, sad vidim da ga nema. odlicno, ko i sve iz carlijeve kuzine.mogo bi jednog dana topik o carliju umesto toga.
belch Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 odgledala sam ovo i black mirror, obe su superšta da uzmem sledeće?
morgana Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 (edited) carli je najcar planete i prekovasionskih teritorija (mada ded set ne volim)edit, uzmi npr how tv ruined your life Edited August 29, 2012 by morgana
belch Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 kul, hvala@lubanema tema, al search izbacuje dosta oftopičarenje o dead setu u okviru teme o istinskoj krvi
morgana Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 (edited) e, da, ima i onaj njegov dokumentarac o vajeruma ima svasta, newswipe i screenwipe isto kidajutaman cu to ponovo da gledam Edited August 29, 2012 by morgana
Weenie Pooh Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 O Dead Setu smo pričali još na FB92, čini mi se.
belch Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 i, gde je tema? :)šteta da je ja otvaram kad ništa nisam ni gledala
luba Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 (edited) cekaj, vidis da se hororujem sad :D a i gledala si dead set, to je vise nego dovoljno. Edited August 29, 2012 by luba
Tinman Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Meanwhile, FX announced this weekend that it was ordering a pilot for a Scandinavian crime remake of its own. "The Bridge" is based on the 2011 Danish/Swedish series "Bron," about a murder investigation following the discovery of a dead body on the bridge connecting Denmark and Sweden. "Cold Case" creator Meredith Stiehm and Elwood Reid, a co-executive producer on "Hawaii Five-O" and "Undercovers," will oversee the adaptation, which will be set in El Paso/Juarez on the border between the U.S. and Mexico.
Recommended Posts