Frank Pembleton Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 broen* @frankpembletonpretpostavljam da ako si policijski predstavnik jedne zemlje mozes preventivno da zastitis sebe/svoje dok radis na slucaju jednog TT, posebno ako se ispostavi da je taj neko bivsi porodicni prijatelj, poznanik, sta god. ne moras ni da objasnjavas da si mu kresnuo zenu. Ma naravno da je to "tanko" nego ja smisljam izgovore ;) Nisam mislio na otpor kod nadredjenih, nego kako bi zena tumacila, mislila bi recimo da histerise i ljubomori, a "prvi je poceo"
Mil@n Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 poceo da gledam arrested development...Ja sam to skucao za 2 nedelje 3 sezone. Gotivan humor, paleta zanimljivih likova od kojih najbolje obožavam brata, uspešnog mađioničara.
Jolly Roger Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 poceo da gledam arrested development...Nećeš se pokajati, stvarno su dobri.
morgana Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 sto vise razmisljam o broenu, sve mi je slabijimoracu hitno da uzmem da gledam nesto novo
Calavera Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Gotivan humor, paleta zanimljivih likova od kojih najbolje obožavam brata, uspešnog mađioničara.Ne znam koliko je uspesan...http://www.youtube.com/watch?v=lbg6DJ7zFIM
freakns Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 hell on wheels smor druga sezona... tacno se videlo jos na kraju prve da su cvrsto odlucili da je upropaste, i uspeva im :(
Weenie Pooh Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 (edited) Ne znam koliko je uspesan...COME ON! Evo, ovde je npr. baš uspešan ^_^http://www.youtube.com/watch?v=7R9zN7o_s2Y Edited August 22, 2012 by Weenie Pooh
Moća Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Gde ima da se nadju engleski titlovi za The Corner izgleda da su nesto proasili sa cetvrtom epizodom i nasim titlom.
Garnirung Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 (edited) Bukmarkuj sajt, najjači je za engleske titlove Edited August 22, 2012 by Garnirung
nbg4ever Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Potvrdjujem. Izbacili su za Newsroom pre svih.Jedino sto me nervira interfejs kod njih, nisam navikao
katamaran Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Bron/Broen Ne znam ko ga prvi preporuci ali alal mu plajvaz. Ne zalazim ovde dok ne zavrsim sezonu da se ne bih slucajno spojlovao.
Далибор Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 sve su mi serije (osim Breaking Bad-a ) ili gotove ili na pauzi... dajte par preporuka za nesto zarazno sto je skoro krenuloovde sam pokupio preporuke za sve serije uz koje sam uzivao poslednjih godina (The Wire, Rubicon, Breaking Bad, Arrested Development, Justified, Homeland...) pa ne sumnjam da cete mi pomoci da se zarazim necim novim :Dhvala ;)
Mil@n Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Ne znam koliko je uspesan...Kontao sam da je ovo forum na kome ne mora sve da se crta i da ironija može da prođe i bez znaka navodnika... :)
Recommended Posts