Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

odgledala prvu epizodu the black donnellys. mislim da ću odgledati i ostatak.

Posted

Obavezno. Steta sto je samo 1 sezona al ajd...

Posted

Pogledao prvu epizodu Hatfields & McCoys, dosta dobro, mada nije i da sam bas omadjijan... Pozicija Deadwooda nije ugrozena, ali numero due definitivno jeste. Kostner, Paxton, Powers Boothe :Hail: Je l bilo kakvih komentara za Magic City, nesto ne mogu da se setim? Ili da preciziram - vredi li skidati?

Posted
Pandurica. U prevodu, bulšit :(
Nije, ali posle prve tri sam samo čitao sinopsise i preskakao, mislim da su tri puta za redom imali "istaknuti naučnik koji se bavi revolucionarnim istraživanjem na polju energetike misteriozno ubijen, ovi istražuju" ... tako je i tera nova popila korpu, mora se napraviti treća dimenzija priče inače ode serija. A ima potencijala, ta pandurka je u osnovi dobra osoba koja štiti loš sistem, a oni koji se bore za slobodu su u stvari brutalni kriminalci i bivši vojnici i nikako se kockice ne uklapaju, tj mnogo stvari nije bilo jasno. Ne znam da li su u zadnjih par objasnili ili se i dalje šegače.
Posted
Pogledao prvu epizodu Hatfields & McCoys, dosta dobro, mada nije i da sam bas omadjijan... Pozicija Deadwooda nije ugrozena, ali numero due definitivno jeste. Kostner, Paxton, Powers Boothe :Hail: Je l bilo kakvih komentara za Magic City, nesto ne mogu da se setim? Ili da preciziram - vredi li skidati?
obećava
Posted
Je l bilo kakvih komentara za Magic City, nesto ne mogu da se setim? Ili da preciziram - vredi li skidati?
Bilo je. Vredi.
Posted

Dobre su nominacije...ni publika nije čula za 2/3.

Posted (edited)
Person of Interestjel ispratio neko ovo, rekošemi da je dobro?
Katastrofa.edit: a ne, sorry, pomislio sam po naslovu na "Persons unknown" koja sad i ide na nekom Fox Crimeu ili tako negdje. Persons of Interest nije sigurno krsh, ali nista specijalno. Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Person of Interest: dobra i zanimljiva ideja, lose sprovedena u delo!

Posted

ovo ne zvuči loše. tu je i car iz "u kini jedu pse". odlično.