CZBG Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Je li neko pominjao NYC 22?Je li cemu to?Seriju su ukinuli posle samo 4 epizode. Na brzinu su završili Csi Miami da bi počeli sa emitovanjem NCY22 i onda su je ukinuli. ja sam odgledala 1 epizodu. Bzv.
jms_uk Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Seriju su ukinuli posle samo 4 epizode. Hvala - preskocicu onda.
CZBG Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Pročitala sam da je jedan od pisaca scenarija i Robert De Niro. Snimili su ceo serijal ali su kritike bile surove pa je CBS odlučio da ukine seriju posle samo 4 epizoda. Inače na jesen CBs imaće novu seriju Vegas a glavna uloga je Michael Chiklis , ćelavi dirty cop iz Shield.
Milosh76 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Opet Vegas Sto nisu prebacili radnju u New Orleans, recimo, makar dobar jazz da slusamo :D Ili negde u Teksas, da gledamo brdjane kako se tamane :D
Arkadija Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ShQz68Zkb3YWalking Dead 3. sezona od 14.10.
copkillah Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4RWCOrJinL8I dalje ne mislim da će ova serija ikada dostići bilo šta više od "eventualno gledljivo".
Filipenko Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Je li gledao neko Political Animals? Prvi deo emitovan u nedelju, imaće 6 epizoda, o političkim zbivanjima u i oko kuće belog™. Valja li?
Filipenko Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Još jedno pitanjce...Sećam se kada sam bio klinac, devedesetih...televizija je emitovala seriju koja se valjda zvala "Superžaca" tj. Supercop, bar je tako ostala meni u sećanju. Odvijala se u bliskoj budućnosti. Belac detektiv je imao neko tajno odelo-oklop koje je razvio za njega neki blago ćaknuti mehaničar crnac. Bio je skoro pa neranjiv i sl. i sa time je tamanio zloće. Epizode nisu bile dugačke, 20-25 minuta maksimalno. Počinjala je zabrinutim glasom "It is a year 2020, and the world has changed..."Zna li neko o kojoj se seriji radi, kako se zvala?
Filipenko Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Aaaaaaaa...našao sam Super ForceJebote, kada se samo setim koliko mi je ovo bio vrh nekada kada sam bio klinac... A nigde nema da se skine...
Filipenko Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 (edited) Aaaa :0.6: http://www.youtube.com/user/SuperForceSeriesNajjača muzika ikada Edited July 17, 2012 by Filipenko
Lrd Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Sad se i meni gleda, hvala na linku za epizode.Mada, imam Continuum - pandur iz budućnosti u super odelu i sa tehnologijom iz budućnosti juri teroriste. Slično.
Tinman Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Dosao i ja da pitam za "Political animals", mada kad sam video da je Carla Gugino prisutna mislim da cu da gledam i bez preporuke. :)
Filipenko Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Sad se i meni gleda, hvala na linku za epizode.Mada, imam Continuum - pandur iz budućnosti u super odelu i sa tehnologijom iz budućnosti juri teroriste. Slično.Pandurica. U prevodu, bulšit :(
Recommended Posts