Jump to content

O serijama

Featured Replies

Je li neko pominjao NYC 22?Je li cemu to?
Seriju su ukinuli posle samo 4 epizode. Na brzinu su završili Csi Miami da bi počeli sa emitovanjem NCY22 i onda su je ukinuli. ja sam odgledala 1 epizodu. Bzv.
  • Replies 22.8k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Seriju su ukinuli posle samo 4 epizode.
Hvala - preskocicu onda.

Pročitala sam da je jedan od pisaca scenarija i Robert De Niro. Snimili su ceo serijal ali su kritike bile surove pa je CBS odlučio da ukine seriju posle samo 4 epizoda. Inače na jesen CBs imaće novu seriju Vegas a glavna uloga je Michael Chiklis , ćelavi dirty cop iz Shield.

Opet Vegas :isuse: Sto nisu prebacili radnju u New Orleans, recimo, makar dobar jazz da slusamo :D Ili negde u Teksas, da gledamo brdjane kako se tamane :D

Leverage poceo nocas ponovo!

jel gledao neko political animal?

Je li gledao neko Political Animals? Prvi deo emitovan u nedelju, imaće 6 epizoda, o političkim zbivanjima u i oko kuće belog™. Valja li?

Još jedno pitanjce...Sećam se kada sam bio klinac, devedesetih...televizija je emitovala seriju koja se valjda zvala "Superžaca" tj. Supercop, bar je tako ostala meni u sećanju. Odvijala se u bliskoj budućnosti. Belac detektiv je imao neko tajno odelo-oklop koje je razvio za njega neki blago ćaknuti mehaničar crnac. Bio je skoro pa neranjiv i sl. i sa time je tamanio zloće. Epizode nisu bile dugačke, 20-25 minuta maksimalno. Počinjala je zabrinutim glasom "It is a year 2020, and the world has changed..."Zna li neko o kojoj se seriji radi, kako se zvala?

Aaaaaaaa...našao sam :wub:Super Forcesuper_force_movie_poster.jpg2072652,pkQkxvU8rzIZdafnpbLI2rkTIyPY3ZzA6u6afWb9hH7uwHdtONkGV7fCXrh_NOS7eKR+MnLdciUDV5eX5Nv_LQ==.jpgJebote, kada se samo setim koliko mi je ovo bio vrh nekada kada sam bio klinac...2072655,Ew1Au+EgkhcCnRN91HfHi3IAdiDtfQoSZ289M3ycDlNeLvkr2ZIXwAC6hh_T8A2HbNJMbTn0Yqcuqqw+krDp1w==.jpg2072656,yVjSxmQKG8jEIo0sxnPAqmnCoJoOsqjoFTE4YvqUWDWL375QXtFDET2e4XRufbsXc5ZZUJNTfRv1AJcA+UohUA==.jpg2072657,f2doz+b2FE8zjVK9txqKBgJ3+xifpmeTEPVayxmFWFMxB8p7Zw50lHXINS4aMZjiGVpvAqIDYMYV5UgFGC08XQ==.jpg:wub: A nigde nema da se skine...:cry:

Sad se i meni gleda, hvala na linku za epizode.Mada, imam Continuum - pandur iz budućnosti u super odelu i sa tehnologijom iz budućnosti juri teroriste. Slično.

Dosao i ja da pitam za "Political animals", mada kad sam video da je Carla Gugino prisutna mislim da cu da gledam i bez preporuke. :)

Sad se i meni gleda, hvala na linku za epizode.Mada, imam Continuum - pandur iz budućnosti u super odelu i sa tehnologijom iz budućnosti juri teroriste. Slično.
Pandurica. U prevodu, bulšit :(