Jump to content

O serijama

Featured Replies

E stvarno, ima li ista dobro od novih serija? Izgleda da je ova sezona bas zakazala...Obicno HBO izbaci nesto novo s proleca, ali sem nove sezone In Treatment, ne vidim da imaju ista vredno paznje u planu...Recesija stigla i na TV. :(

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Yep, prilicno je indikativno kad HBO vraca na kompetni re - writhing pilot ciji je exec. producer 1 Sarah Jessica Parker ( :puke: )*. Meni ovo izgleda bas zanimljivo... mada, posto je NBC u pitanju, ne verujem da ce doziveti vise od narucenih 13 epizoda * :puke: se odnosi na SJP i nema veze sa serijom, niti sa HBO. :D

Edited by mandingo

Generation Kill :Hail:Ziggy u Iraku :Hail:Opasna serija, pridruzujem se preporukama. Zadnja epizoda i sam kraj narocito!

Krenuo Breaking bad , druga sezona.Pocetak obecava, jel gleda neko?

Nije lose za sada... Malo naivno na trenutke ali i dalje ima "wow" momenata :)

Upravo (08:31) završih maraton započet sinoć, negde oko 19-20h. Cela poslednja sezona serije The Shield, odgledana u dahu :Hail:Pravih reči jednostavno nema, ne postoje...:pera:

Sludge Factory said:
Generation Kill :Hail:
bas skoro gledao, nije lose - jedino sto posle par dana kolegama na poslu se obracam u akronimima :lol:juliet mike sierra, over.
  jms_uk said:
bas skoro gledao, nije lose - jedino sto posle par dana kolegama na poslu se obracam u akronimima :lol:juliet mike sierra, over.
:lol:

Nove epizode Family Guya su sasvim dobre. malo sam se plasio pada kvaliteta, sa par losih u 7. sezoni, ali ovo je odlicno.Inace skidam Deadwood, pa ako budu dobri stavljam glavne likove u avatar i te strvari

E da, i ja planir'o Deadwood..

Hustler said:
Inace skidam Deadwood, pa ako budu dobri stavljam glavne likove u avatar i te strvari
Uh, već vidim kako kako se Doktor beči sa avatara.Iz nekog razloga nisam dovršio tu seriju.
Reveal hidden contents

Možda jednog dana i nastavim.

Auh, odlican prvi dejt!Za sada deluje da ce Bullock biti u avataru

deadwood je odlican, stvarno. bio je topic vec o njemu. malo mi je trebalo da se naviknem na likove i okruzenje, onako prljavo i prasnjavo... ali ipak, serija je fenomenalna, jedna od najboljih.ipak, najavatarabilniji je al swearengen [shto bi rekao onaj kinez - 'swedgen...cocksuckers!' :D]

Brzo ces ti preci na drugu stranu, Al Swearengen te ceka ;)

Potražiti Mušarafove hvalospeve seriji. Sve je rekao.