Jolly Roger Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Going retro. Skinuo S01 Miami Vice Krecemo... http://www.youtube.com/watch?v=LGG_H24I5uQ
Frank Pembleton Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Nego jel gledaneko originalnog Valandera na b92?Evo upravo ide...
Arkadija Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Nego jel gledaneko originalnog Valandera na b92?Evo upravo ide...Sad tek videh u koliko je sati bio tvoj komentar :lol:
Pokojni Ruxin Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Wilfred se nastavlja večeras? Kul...kulkulkul
steins Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 jedno brzinsko pitanje - vredi li gledati Flashforward? Uhvatio par epizoda na RTSu pa me zaintrigiralo a vidim da ima samo jedna sezona. Jel to komplet serija il je ostavljen neki cliffhanger ako ikad bude snimljen nastavak?
Lrd Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 jedno brzinsko pitanje - vredi li gledati Flashforward? Uhvatio par epizoda na RTSu pa me zaintrigiralo a vidim da ima samo jedna sezona. Jel to komplet serija il je ostavljen neki cliffhanger ako ikad bude snimljen nastavak?To je pitanje ukusa. Počinje zanimljivo, pa odlazi u potpuni garbidž i na kraju ima korektan završetak. Ali, da bih ti preporučio, morao bih da znam tvoj ukus. Meni nije bilo žao što sam gledao.
Weenie Pooh Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Flashforward je trešina najgora. Ima zanimljivu startnu premisu, ali sve ostalo je očaj živi. I zapleti, i likovi, i gluma, ma sve sve.
steins Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 To je pitanje ukusa. Počinje zanimljivo, pa odlazi u potpuni garbidž i na kraju ima korektan završetak. Ali, da bih ti preporučio, morao bih da znam tvoj ukus. Meni nije bilo žao što sam gledao.samo da ne liči na Lost.
time4heroes Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Amy Sherman Gilmore Girls Paladino ima novu seriju.Zove se Bunheads. Žene brzo pričaju, i deluje kao nešto što bih mogla da volim.
MaryPoppins Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 to zvuči odlično :D žene koje brzo pričaju je njen . nedostaju mi gilmorice.
notenoughreasonsforclaire Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Amy Sherman Gilmore Girls Paladino ima novu seriju.Zove se Bunheads. Žene brzo pričaju, i deluje kao nešto što bih mogla da volim.Sam Phillips radila muziku. Treba li više?
Čutura Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 a kakav je ovaj engr menadjment sa Čarli Šinom?odgledo prvu i nako al posto volem shina dacu mu jos sansi <_<
Recommended Posts