Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Going retro. Skinuo S01 Miami Vice cool.gif Krecemo...

Posted

Nego jel gledaneko originalnog Valandera na b92?Evo upravo ide...

Posted
Nego jel gledaneko originalnog Valandera na b92?Evo upravo ide...
Sad tek videh u koliko je sati bio tvoj komentar :lol: :lol: :lol:
Posted

Wilfred se nastavlja večeras? :unsure: Kul...kulkulkul

Posted

jedno brzinsko pitanje - vredi li gledati Flashforward? Uhvatio par epizoda na RTSu pa me zaintrigiralo a vidim da ima samo jedna sezona. Jel to komplet serija il je ostavljen neki cliffhanger ako ikad bude snimljen nastavak?

Posted
jedno brzinsko pitanje - vredi li gledati Flashforward? Uhvatio par epizoda na RTSu pa me zaintrigiralo a vidim da ima samo jedna sezona. Jel to komplet serija il je ostavljen neki cliffhanger ako ikad bude snimljen nastavak?
To je pitanje ukusa. Počinje zanimljivo, pa odlazi u potpuni garbidž i na kraju ima korektan završetak. Ali, da bih ti preporučio, morao bih da znam tvoj ukus. Meni nije bilo žao što sam gledao.
Posted

Flashforward je trešina najgora. Ima zanimljivu startnu premisu, ali sve ostalo je očaj živi. I zapleti, i likovi, i gluma, ma sve sve.

Posted
To je pitanje ukusa. Počinje zanimljivo, pa odlazi u potpuni garbidž i na kraju ima korektan završetak. Ali, da bih ti preporučio, morao bih da znam tvoj ukus. Meni nije bilo žao što sam gledao.
samo da ne liči na Lost. :unsure:
Posted

Amy Sherman Gilmore Girls Paladino ima novu seriju.Zove se Bunheads. Žene brzo pričaju, i deluje kao nešto što bih mogla da volim.

Posted

to zvuči odlično :D žene koje brzo pričaju je njen . nedostaju mi gilmorice.

Posted
Amy Sherman Gilmore Girls Paladino ima novu seriju.Zove se Bunheads. Žene brzo pričaju, i deluje kao nešto što bih mogla da volim.
Sam Phillips radila muziku. Treba li više?
Posted

a kakav je ovaj engr menadjment sa Čarli Šinom?

Posted
a kakav je ovaj engr menadjment sa Čarli Šinom?
odgledo prvu i nako al posto volem shina dacu mu jos sansi <_<