Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Ja sasvim slučajno, juče odgledala na SCI FI-ju, poslednjih 15 min zadnje epizode. A uopšte ne mogu da se setim koliko je serija bila loša, te sam prestala da je gledam. Verovatno mnogo :)

Posted
Ja sasvim slučajno, juče odgledala na SCI FI-ju, poslednjih 15 min zadnje epizode. A uopšte ne mogu da se setim koliko je serija bila loša, te sam prestala da je gledam. Verovatno mnogo :)
Dovoljno je pogledati reklamu na SCI FI - ju (sto me uzasno nervira kod njih, stalno iste reklame prekidaju jednu seriju tri puta po pet minuta).
Posted
Ja sam pokusavao da zaboravim da postoji :(
Znači ne vredi ni da počinjem da gledam?
Posted
Leto je, mrtva sezona, kao da ima nečeg boljeg...
Posted
To će mi biti jedini motiv da danas pazarim prve dve epizode druge sezone Falling skies.
Posted
Sta znam, ima nas raznih, meni je bila prejadna, jedva sam izdrzao i tih 6-7 epizoda sto sam pogledao.
Posted
Bolje da se gleda nesto od ranije sto smo propustili a znamo da valja. Ja sam krenuo sa Lostom...
Posted (edited)
Bolje da se gleda nesto od ranije sto smo propustili a znamo da valja. Ja sam krenuo sa Lostom...
Da znaš, da ti je to sjajna ideja. Znači, večeras odgledam poslednju epizodu The Killing, i od sutra se bacam na Lost. Ovaj Falling skies će, da ionako bude pre ili kasnije, na Sci Fi-ju.edit: Znam da mi nešto fali, zadnje dve godine sam preko leta gledala Luthera, izgleda da ga ove godine nema :( Edited by Arkadija
Posted
edit: Znam da mi nešto fali, zadnje dve godine sam preko leta gledala Luthera, izgleda da ga ove godine nema :(
Meni nekako leto asocijacija na Entourage :cry: Luther uvek izadje sa 4-6 epizoda sto je bas premalo... Evo S3 opet samo 4 epizode angry.gif
Posted

Leto je, pre svega, najpre i uvek i zauvek, True Blood. Pa onda Breaking Bad i sada Louie i uvek neka mini serija od jedne sezone.

Posted

A evo sad ce i Burn Notice. Savrsena stvar za leto.

Posted

Ja sam prošlo leto gledao Wire :( šmrcNišta nije isto, ali Louie i Walter White će zajedno biti solidan suplement.