Jump to content

O serijama

Featured Replies

Nemam živaca, je l' se usudio neko da pogleda pilot kanadskog SF-a Continuum?Intro
Uvek imam živaca da se iznenadim, prijatno ili neprijatno, gledam večeras, pa javljam utiske.

Stigla da odgledam Continuum. Utisak, onako, ništa posebno. Neka teroristička grupa iz 2077. se prebaci u 2012. , a sa njima i žena robokap, dobro, nije baš skroz, ali ima silne tehnološke gedžete, koji svi odreda funkcionišu i tu se odmah ubaci u policiju itd, itd...Ovo je ipak pilot, pa se možda poprave u sledećoj.

Stigla da odgledam Continuum. Utisak, onako, ništa posebno. Neka teroristička grupa iz 2077. se prebaci u 2012. , a sa njima i žena robokap, dobro, nije baš skroz, ali ima silne tehnološke gedžete, koji svi odreda funkcionišu i tu se odmah ubaci u policiju itd, itd...Ovo je ipak pilot, pa se možda poprave u sledećoj.
E, hvala ti, sad jedva čekam da gledam. :) Sviđa mi se zaplet, a nisam preterano zahtevan kada je zabava te vrste u pitanju. Ja nisam stigao sinoć da pogledam, pošto sam se posle nekoliko godina prelomio i počeo da gledak Sarah Connor Chronicles. Teško đubre, ali Summer Glau. :wub:

Hvala Arkadija i Filipe, poštedeli ste me još jednog mučenja. :) Lrd nikad da nauči... :D

Summer Glau. :wub:
+193e184e762.jpg

Chush Summer Glau pored zive Lene Headey? Nonsense! Mada je i Summer kul1288005218_Summer-Glau-combo-breaker.gif

Pa ako je dobra riba kriterijum za kvalitet (to jeste 1 od mojih kriterijuma) serije, onda je Continuum must see zbog Rachel Nichols.

Chush Summer Glau pored zive Lene Headey? Nonsense!
+10^18
Pa ako je dobra riba kriterijum za kvalitet (to jeste 1 od mojih kriterijuma) serije, onda je Continuum must see zbog Rachel Nichols.
a cekaj, postoje i drugi kriterijumi ako je ovaj ispunjen? :unsure: i dobra je Summer, nemojte gresiti dusu. jeste Lena, Lena, ali nije ni Summer za baciti... manage a trois, anyone?
manage a trois, anyone?
Vidi sa Mandingom, nadjete josh jednog, et voila :P

Lena mi je previše...tako nekako. Bolja verzija Megan. A Summer ima dušu. I šarm. I sve. :wub:

Koje Megan, nesrećniče? :ph34r: Meni je Summer Glau prilično neprivlačna, da je gledaš u muzeju iza nekog stakla ali ništa više. A o terminatorskom šarmu less said the better.

Koje Megan, nesrećniče? :ph34r:
Pa one nesrećnice što je imitira.
Meni je Summer Glau prilično neprivlačna, da je gledaš u muzeju iza nekog stakla ali ništa više. A o terminatorskom šarmu less said the better.
Super. Jedan manje. <_<
Evo još jednog potencijalnog SF proseka u najavi:Od autora Farscapea Rocknea S. O'Bannona, kombinacija SF serije i MMO igre.
A jel igranje igrice obavezno? Hoće li epizode zavisiti od pravca priče iz igrice?

Edited by Arkadija