Jump to content

O serijama

Featured Replies

Nemam živaca, je l' se usudio neko da pogleda pilot kanadskog SF-a Continuum?Intro
Uvek imam živaca da se iznenadim, prijatno ili neprijatno, gledam večeras, pa javljam utiske.
  • Replies 22.8k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Stigla da odgledam Continuum. Utisak, onako, ništa posebno. Neka teroristička grupa iz 2077. se prebaci u 2012. , a sa njima i žena robokap, dobro, nije baš skroz, ali ima silne tehnološke gedžete, koji svi odreda funkcionišu i tu se odmah ubaci u policiju itd, itd...Ovo je ipak pilot, pa se možda poprave u sledećoj.

Stigla da odgledam Continuum. Utisak, onako, ništa posebno. Neka teroristička grupa iz 2077. se prebaci u 2012. , a sa njima i žena robokap, dobro, nije baš skroz, ali ima silne tehnološke gedžete, koji svi odreda funkcionišu i tu se odmah ubaci u policiju itd, itd...Ovo je ipak pilot, pa se možda poprave u sledećoj.
E, hvala ti, sad jedva čekam da gledam. :) Sviđa mi se zaplet, a nisam preterano zahtevan kada je zabava te vrste u pitanju. Ja nisam stigao sinoć da pogledam, pošto sam se posle nekoliko godina prelomio i počeo da gledak Sarah Connor Chronicles. Teško đubre, ali Summer Glau. :wub:

Hvala Arkadija i Filipe, poštedeli ste me još jednog mučenja. :) Lrd nikad da nauči... :D

Summer Glau. :wub:
+193e184e762.jpg

Chush Summer Glau pored zive Lene Headey? Nonsense! Mada je i Summer kul1288005218_Summer-Glau-combo-breaker.gif

Pa ako je dobra riba kriterijum za kvalitet (to jeste 1 od mojih kriterijuma) serije, onda je Continuum must see zbog Rachel Nichols.

Chush Summer Glau pored zive Lene Headey? Nonsense!
+10^18
Pa ako je dobra riba kriterijum za kvalitet (to jeste 1 od mojih kriterijuma) serije, onda je Continuum must see zbog Rachel Nichols.
a cekaj, postoje i drugi kriterijumi ako je ovaj ispunjen? :unsure: i dobra je Summer, nemojte gresiti dusu. jeste Lena, Lena, ali nije ni Summer za baciti... manage a trois, anyone?
manage a trois, anyone?
Vidi sa Mandingom, nadjete josh jednog, et voila :P

Lena mi je previše...tako nekako. Bolja verzija Megan. A Summer ima dušu. I šarm. I sve. :wub:

Koje Megan, nesrećniče? :ph34r: Meni je Summer Glau prilično neprivlačna, da je gledaš u muzeju iza nekog stakla ali ništa više. A o terminatorskom šarmu less said the better.

Koje Megan, nesrećniče? :ph34r:
Pa one nesrećnice što je imitira.
Meni je Summer Glau prilično neprivlačna, da je gledaš u muzeju iza nekog stakla ali ništa više. A o terminatorskom šarmu less said the better.
Super. Jedan manje. <_<
Evo još jednog potencijalnog SF proseka u najavi:Od autora Farscapea Rocknea S. O'Bannona, kombinacija SF serije i MMO igre.
A jel igranje igrice obavezno? Hoće li epizode zavisiti od pravca priče iz igrice?

Edited by Arkadija