WTF Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Ovde ima slideshow sa info za svaki show koji se ove godine davao na americkoj TV (da li ce biti renewed, cancelled, whatever...)
Calavera Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 (edited) Znaci, Awake i zvanicno otpisan. :( Edited May 12, 2012 by Calavera
Arkadija Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 pa oni i treba da dobiju, ne vidim problem, mora nesto i za nas geekove da ima :PProblema nema, želim da TBBT ima još mnogo sezona. Živeli svi geekovi ovog sveta :D .
gervasius twinkleminkleson Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Meni super ovaj Veep. Bolji od vecine aktuelnih komedija.
Takeshi Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 je l' se pominjala sorkinova nova serija "the newsroom"?krece za mesec dana, hbo. http://www.youtube.com/watch?v=wC8ovJYAU3U
Frank Pembleton Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 je l' se pominjala sorkinova nova serija "the newsroom"?krece za mesec dana, hbo. http://www.youtube.com/watch?v=wC8ovJYAU3U Mislim da je bilo ...Ali ceka se moze da bude dobro...
Lrd Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Pisalo se o novoj Sorkinovoj seriji. Stari i novi (ja) ljubitelji jedva čekaju početak.Inače, kad već zatvaram sezone ovde, da zatvorim i Once Upon a Time i kažem da je odlično finale. Odlično u smislu PC A produkcije, bez ikakve subverzije. Poslednja epizoda je najbolja u seriji od jedne sezone.
Arkadija Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 CSI MiamiKonačno,kancelovali CSI Miami. Horašijo ode u pemziju. Mislim, da će retko kome nedostajati, pošto je na najneomiljenijim likovima bio u TOP 3
pp34 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Znaci, Awake i zvanicno otpisan. :(da li je jebeno moguce?????taman sam dosao da kazem kakva jebena epizoda avejka ova zadnja :Hail: ubedljivo najbolja single epizoda bilo koje serije u proteklih godinu dana. cisto objasnjavanje i dokaz da sve moe da bude logicno i bez putovanja kroz vreme i paralelnih svetova jebem im mater da im jebem sto ga ukidaju. ocigledno nije dovoljno retardirana serija da bi opstala
pp34 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 opet ja i opet mi treba info o par serija ako ih iko prati. cisto, vredi li kupovati™ ili nethe leaguebossalphassuburgatory (za ovo mi je lrd vec nesto rekao ne secam se sta)missinglast man standinghappy endings (opet)
Lrd Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 suburgatory (za ovo mi je lrd vec nesto rekao ne secam se sta)Da mi je drug čijem ukusu verujem rekao da je dobra ako voliš tu tematiku.
Calavera Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Liga je skroz dobra, Happy Endinds i Suburgatory naginju dobrom.
Recommended Posts