Sir Oliver Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 (edited) .. Edited April 30, 2012 by Sir Oliver
gervasius twinkleminkleson Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Pogledah sinoc prvu epizodu Luthera, na FoxCrime. Prilicno mi mrshavo djeluje.
mammy two shoes Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Pogledah sinoc prvu epizodu Luthera, na FoxCrime. Prilicno mi mrshavo djeluje.pogledaj i sledeću epizodu na tv. daj mu još jednu šansu. to i jeste serija koja se ne gleda u jednom dahu.ja sam počela drugu sezonu. između epizoda pravim razmak od nekoliko dana, za razliku od rubikona ili houmlenda koje sam gledala u kontinuitetu, koliko mi je vreme dozvoljavalo.
gervasius twinkleminkleson Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Dacu Lutheru josh koju sansu, zbog Stringera. Ali, skroz su mi jeftini dijalozi, potpuno me dekoncentrise to. Odavno nisam gledao dobru englesku seriju koja nije komedija.
scab Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Odavno nisam gledao dobru englesku seriju koja nije komedija.Downton Abbey!
Pokojni Ruxin Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 (edited) Ok je Dont trust the bitch, pratim, ima potencijala.I kad smo već kod novih sitkoma, pomalo se sramim priznati, ali čini mi da je New Girl posle bezveznog starta izrasla u jednu od smešnijih stvari trenutno na televiziji. :blush:Edit - prso sam Edited April 30, 2012 by bob loblaw
Sludge Factory Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lgFZbrwmndA
gervasius twinkleminkleson Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Downton Abbey!Bah, nisam gledao, ali to mi nekako na prvu loptu djeluje kao apsolutni ultimativni kandidat za najdosadniju seriju ikad. I na Guardianu vidjeh da je svrstavaju u The New Boring pokret, zajedno sa Adele i tim glupostima :DAl mozda je i probam pogledat u nekom trenutku.
mrdja Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 uhvatih na foks krajmu pola epizode Happy Town, ucini mi se interesantno, jel gledao neko, vredi li kupovati?Na zalost, nisu obnovili seriju a bila je dosta interesantna.Sam Neill jako dobar, kao i Frances Conroy (Six Feet Under), a i Lauren German je primecena (kasnije bila i u Hawaii Five-O.
Čutura Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Na zalost, nisu obnovili seriju a bila je dosta interesantna.Sam Neill jako dobar, kao i Frances Conroy (Six Feet Under), a i Lauren German je primecena (kasnije bila i u Hawaii Five-O.odgledah svih osam epizoda juce i prekjuce, odlicna zabava, atmosfera pomalo ko u twin peaksu..interesantno da zbog zbog loseg rejtinga poslednje dve epizode nisu ni emitovane na televiziji nego su pustene preko interneta. :)
pp34 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 (edited) wowowowowow kakva epizoda 30 rocka :Hail: jos jedna epizoda koja je kompletno emitovana uzivo sa ludilom od gostiju :Hail: paul mccartneyamy poehler :Hail: donald glover :Hail: jimmy fallon (koji umalo nije crko od smeha u svojoj tele sceni )itd......edit: ponovo su east i west epizode sa malo drugacijim gostima Edited May 1, 2012 by 8-walker
Lrd Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 I kren'o na spavanje, ali onda zbog PPP-a pogledao poslednji Parks and Rec, a onda i novi Modern Family (koliko može da stane u post a da ne budete gej?). Joj.
Jolly Roger Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Prva fotografija iz povratničke, desete sezone Red Dwarfa...Ima li fanova? :)
MaryPoppins Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 I kren'o na spavanje, ali onda zbog PPP-a pogledao poslednji Parks and Rec, a onda i novi Modern Family (koliko može da stane u post a da ne budete gej?). Joj.ma to se ne broji u gejnes. izgleda mi da sam napravila dobar potez što sam se uzdržala sinoć, pa pogledala samo hausa (i još neku limunadu za koju se sramim priznati da gledam). danas ću da overim p/r i verovatno nadoknadim modern family koji mi je na čekanju od epizode sa 29/02.
Recommended Posts